2020. január 28.
Keresés

Cameron Diaz úgy érzi nem anyának született

Cameron Diaztól megszokhattuk, hogy minden alkalommal kirobbanó formában áll kamerák elé. Legújabb filmjében szexi oldalát mutatja meg nekünk.

Így telik egy napja Pokorny Liának

Pokorny Lia, aki nem csak sikeres színésznő, hanem gondoskodó édesanya is, rengeteg teendőt kell belezsúfolnia a nap 24 órájába. Lia betekintést engedett mindennapjaiba: hat órakor cseng az ébresztőóra, irány az iskola, pilates edzés, a próba, majd bevásárlás, este pedig előadással zárja napját.

Nyári Dia gyereket szülne Tóth Marcinak

A Barátok közt színésznője, Nyári Dia és szerelme még csak fél éve vannak együtt, de máris nagyon komolyan gondolják kapcsolatukat. Esküvő és gyerek is lehet a szerelemből?

Tompos Kátya és Hrutka Róbert estje a MÜPA-ban

Keresztül Európán címmel Tompos Kátya tavaly megjelent albumáról válogat a MÜPA közönségének.

Ez komoly? VV Zsófika színésznőnek készül!

Úgy tűnik nem csak a reality győztese, Aurelio hitte el magáról, hogy sztár lett a villalét alatt. Társai is egyre durvább ötletekkel állnak elő...

Rá se ismersz Amanda Seyfriedre!

A gyönyörű szőke színésznőről időről-időre megjelennek különböző anyagok a legnagyobb divatmagazinokban.

Bakancskoptató!

Hullan Zsuzsa Bakancskoptató című könyve egy hihetetlen kalandot mesél el. A színésznő 49 évesen 49 napon át gyalogol az El Caminón, hogy élete minden egyes esztendejéért zarándokoljon.

Kisfia sajátítja ki Balogh Edinát!

Lassan egy éves lesz Som-Balogh Edinának, a Barátok közt csinos színésznőjének kisfia, Noel. Az édesanya a fiával töltött minden percet ünnepként éli meg és élvezi, hogy babázhat. A napirendjüket férjével Noelhez igazították, aki későn fekszik, de szerencsére reggel sokáig alszik.

Megdöbbentő átváltozáson esett át a színésznő!

Szabó Zsófi nem rég vesztette el imádott, mesemondó édesapját. És mivel egy nő főleg akkor változtat magán, mikor valami változás áll be életében...

Vouge címlaplány lett Emma Stone!

A vörös színésznő szerepel a népszerű divatlap májusi borítóján! Emma Stone a Vouge legújabb kiadásának címlaplánya.

Kate Hudson lett a Lindex új arca!

A Lindex márkája a bájos színésznőt, Kate Hudson-t kérte fel tavaszi kampánya új arcának.

Nagyot kamuzott Lindsay Lohan

A nemrégiben megjelent celeb-szexlista elvesztette hitelességét. Úgy tűnik a Beverly Hills-i szálloda partiján összeállított névsor nem valós, hiszen James Franco tagadja, hogy valaha is ágyba bújt volna a botrányos színésznővel.

A Tuti gimi sztárja dögösebb mint valaha

A Tuti gimi egykori sztárja nagy meglepetéssel rukkolt elő. A mindig bájos, mosolygós, visszafogott színésznő most bebizonyította, hogy ő bizony ízig-vérig nő.

Muri Enikő újra szingli

Muri Enikőnek és Kerényi Máténak sem jött össze a felmelegített kapcsolat, két hónap után újra szakítottak!

nőNYUGAT

A Nyugat indulásának éveiben, az irodalom megújulásával párhuzamosan, a magyar társadalomban megindult egy csendes forradalom. Polgári nők serege vágyott vagy kényszerült arra, hogy otthagyva a „privát mamuskaéletet”, egzisztenciát, sikert és megbecsülést vívjon ki magának