2018. október 20.
Keresés

Szilveszteri időutazás az Akvárium Klubban

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára az Akvárium Szilveszter Happy 1998 eseményt a főváros legjobb nagy klubja, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa, hogy egy felejthetetlen, szilveszteri Necc Party-val búcsúztassák az óévet, de lesz Black Music RnB & hip-hop party és Film Music Hits ‘90s buli is december 31-én, az Akvárium Klubban.

Zola: "A közönség ereje és akarata mindig magasabb rendű" (interjú)

A New Level Empire első stúdiómunkája eredményével (The last one) tavaly már megállta helyét az Eurovíziós Dalfesztivál hazai selejtező műsorában. Szombaton pedig A Dal 2015-ben is versenybe szálltak Zoláék.

Megvert egy férfit Usher

Az énekes barátnőjével együtt Miamiban töltötte a szilveszter éjjelt, ám a night clubban balhéba torkollott a bulizás. Usher nagyon nem bírt magával.

Bödőcs Tibor: „Így ne szilveszterezz!”

Sokan és sokféleképpen tudjuk elszúrni a szilvesztert. Bödőcs Tibor bemutat olyan pillanatképet az óév utolsó és az újév első perceiről, amelyekben semmiképpen nem szeretnénk szerepelni. Megéri inkább a Comedy Centralon 19:20-tól követni az Élet értelmei és kertészeti tippek, majd 20:15-től a Böllérbalett premierjét, majd óvakodni attól, hogy bármelyik eset megvalósuljon.

Köszöntsd itt a 2015-ös esztendőt! Bulik a fővárosban!

Bár rengetegen mondják, hogy az év utolsó napja ugyanolyan, mint az összes többi, mégis világszerte megünneplik a Szilvesztert! Reményekkel telve várjuk az új évet, hogy jobb, tisztább, boldogabb, és sikeresebb legyen az előzőnél. Íme néhány ötlet tőlünk, hogy igazán kellemes légkörben köszönthesd a 2015-ös esztendőt!

BEATLES szilveszter a The Bits-szel

Nem tudod, még hova menj szilveszterezni? Nem akarsz az utcán kóvályogni? Eleged van a házibulikból és a Sas-kabaréból? Szilveszterezz a The Bits Beatles emlékzenekarral a belvárosi Muzikumban!

New Orleans Stand Up Szilveszter

Ha nincs még Szilveszterre programod ne habozz... Akkor íme egy fantasztikus szilveszteri vacsi, a humor két nagy ágyújával, Orosz Györggyel és Lorán Barna Trabarnával!

Quimby Szilveszter

A 2011-ben húsz éves Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, klubkoncertjei, színházas fellépései egyaránt eseményszámba mennek. Az év utolsó napján a MoM Kulturális Központban láthatjátok, hallhatjátok a zenekart!

TNT - Vissza a jövőbe

A 15 éves jubileumi Aréna koncertre a nézők jöttek el a TNT-hez, most úgy döntött a zenekar, hogy a 20. jubileumi évben ők látogatnak el hozzátok, így jövőre újra indul a turné. A koncertsorozat ünnepélyes bejelentése és az első exkluzív nyitóelőadás 2014. december 31-én, a Millenáris Teátrumban kerül megrendezésre.

Barba Negra Szilveszter - "Duplán üt"

Sokan azt mondják, hogy ez a nap is éppen olyan, mint az összes többi hétvégi, bulizós nap. Közben mindenki tudja, hogy sokkal többről van szó: elbúcsúztatunk egy évet, és köszöntünk egy másikat, tisztát, és reményeink szerint jobbat.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

Zola anyukája elsírta magát a Homelights című dal miatt (interjú az énekessel)

A New Level Empire első stúdiós munkáját az a The last one jelentette, amely a tavalyi Eurovíziós dalfesztivál hazai selejtezőjében a legjobb 30 között landolt. A modern dance stílusán mozgó hangszeres megoldásokkal tűzdelt formációt pedig idén is láthatjuk a műsorban, mégpedig Homelights című számukkal.

Zola nem volt még ilyen kőkemény!

Azt eddig is sejtettük, hogy a New Level Empire frontembere egy roppant színes egyéniség, de ezt tökéletesen megerősítette 4 legutóbbi szerzeményével is. Az énekes negyedik hete már, hogy hétfőnként friss dallal lepi közönségét.

Abszurd humorú dalban énekel a halálról Zola

Egyedülálló zenei projektje keretein belül Zolától az elmúlt két hétben kaptunk egy szívszaggató, majd egy populárisabb számot is. Most pedig egy abszurd humorú, felnőtteknek szóló gyerekdallal lepte meg közönségét a New Level Empire frontembere.

Zola: "Van, hogy egész életünkben várunk valakire"

Múlt héten indult útjára Zola egyedülálló zenei projektje, amely keretein belül 5 hétfőn át 5 új dallal lepi meg közönségét a legnagyobb videómegosztó portálon. Jövő év elején pedig megjelenik Zola nagylemeze, amely a Gitárulkozás címet kapta.