2019. április 18.
Keresés

Kocsis Korinna a világ meghódítására készül

A gyönyörű Kocsis Korinna újabb világmegváltó lépést tervez: decemberben összeméri szépségét az egyik legrangosabb nemzetközi verseny, a Miss Supranational mezőnyében.

Ő lett a Magyarország Szépe 2016 győztese

A 22 éves, marketing szakos Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2016, aki Washingtonban képviseli majd hazánkat decemberben a világversenyen. Az idei Magyarország Szépe cím nyertese korábban versenyszerűen akrobatikus showtáncolt, Európa-bajnokságon 2. helyezést ért el.

A közönség is szavazhat a Miss Balaton legszebbjeire

Balatonfüreden tartották a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb 100 versenyzőjének válogatóját. A bikiniben vonuló lányokat a verseny tanácsadói, Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina, valamint Seres Attila zsűrizte. A következő fordulóra június végén kerül sor, oda viszont már csak a TOP 50 szépség juthat tovább a zsűri és a közönség szavazatai alapján.

A Barátok közt sztárja a menekült ügyről nyilatkozott

Nyári Diána, a Barátok közt sorozat sztárja zsűriként vett részt az idei Miss Balaton döntőjén. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn.

Viczián Csilla lett a Balaton királynője

Látványos show keretében megválasztották a Miss Balaton by Cosmopolitan királynőjét. A koronát, az egy éven át havi százezer forintot és az autót Viczián Csilla nyerte a Balatonfüreden megrendezett döntőn. A szakmai zsűri tagjai Mádai Vivien, Király Linda, a Barátok közt két sztárja, Varga Izabella és Nyári Diána, valamint Dammak Jázmin, Hárai Balázs vízilabdázó és Mártha Imre voltak. A rendezvényen részt vett többek között Epres Panni, Dukai Regina és Horváth Éva is.

Megvan a Miss Balaton 16 döntőse

Többfordulós megmérettetés után összeállt a Miss Balaton by Cosmopolitan döntős csapata. A 16 hölgynek három castingon kellett helytállni, ahol különféle feladatok teljesítésével bizonyították: helyük van a legszebbek között.

Lepp Dorina be volt rezelve

Véget ért az idei Magyarország Szépe verseny, melyet Kiss Daniella nyert, így ő lett Miss World Hungary 2015. Az új királynő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, Kínában.

Hajdú Péter: "Elsősorban a szépség számít, nem az énektudás!"

Kiss Daniella nyerte az idei Magyarország Szépe versenyt, így ő lett Miss World Hungary 2015 és ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi döntőn, a kínai Szanjában.

100 lány volt hivatalos a Miss Balaton castingjára!

Megtartották a Miss Balaton by Cosmopolitan első castingját Balatonfüreden, amelyre a TOP 100 lány volt hivatalos. Reggeltől casting trénerek segítették a versenyzőket, hogy a mindent eldöntő néhány percben a legjobb formájukat hozzák a négytagú zsűri előtt. Farkas Tímea, Epres Panni, Iszak Eszti, a VIVA műsorvezetője és Seres Attila szemlézte a bikiniben vonuló lányokat, akik közül ötvenen juthatnak tovább a következő körbe a zsűri és a közönség szavazatai alapján.

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét a Duna Televízió élőben közvetíti majd június 21-én. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 21 hölgyet. Ők hamarosan felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

Varga Viktor nem bírja a zsíros seggű lányokat!

Az idei Miss Hooters szépségverseny harmadszor került megrendezésre, amelyen szép számmal jelentek meg hazánk celebjei. Varga Viktor például a csöcsökért és az ingyen piáért jött.

Palvin Barbi karrierjéről álmodozik Kiszel Tünde lánya!

A Miss Hooters szépségversenyen több hazai híresség, celeb is tiszteletét tette. Kiszel Tünde és lánya, Donatella sem hagyta ki a showt.

Szőke bombázó lett a didibár legszebbje!

Harmadszor került megrendezésre a Miss Hooters szépségverseny. Idén Czanik Balázs, Aleska Diemond, valamint Ganxsta Zolee zsűrizte a lányokat. A versenyt a 20 éves, BGF-es Molnár Dalma nyerte, így ő képviselheti hazánkat a Las Vegas-i döntőn.

A szépségkirálynő jelöltek jótékonykodnának a koronával

Idén is megrendezésre kerül a Magyarország Szépe verseny, melyben ismét hazánk legszebb hölgyeit keresik. A tavalyi évben sosem látott sikert ért el a 2014-es győztes, Kulcsár Edina. Ő lett a Miss World világverseny első udvarhölgye. A fantasztikus eredmény miatt idén rekordszámú jelentkezés érkezett a hazai szervezőkhöz.

Iszak Eszti már 17 évesen körbeutazta a világot!

Iszak Eszti már 17 éves kora óta dolgozik a divat- és szépségiparban. A fashion magazinok oldalairól a képernyőre átigazoló szépség elárulta, miért vágott bele tiniként a modell szakmába és mi motiválta, hogy a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny trénereként is kipróbálja magát.