2019. április 18.
Keresés

Kocsis Korinna a világ meghódítására készül

A gyönyörű Kocsis Korinna újabb világmegváltó lépést tervez: decemberben összeméri szépségét az egyik legrangosabb nemzetközi verseny, a Miss Supranational mezőnyében.

Korona dobálással végződött a szépségverseny!

Van, aki nem tud veszíteni és ennek még hangot is ad! Sheislane Hayalla bizony képtelen volt elfogadni, hogy "csak" udvarhölgy lett a Miss Amazon szépségversenyen.

Saját márkával rukkolt elő Kocsis Korinna! - Interjú

A Vas megyében született topmodellre, Kocsis Korinnára akkor hárult hatalmas médiafigyelem, mikor a TV2 Szépségkirálynő versenyén lemondott a Miss Intercontinental címről. A lány már korábban is magáénak tudhatta az elismerést, ezért szerette volna átadni a lehetőséget egy másik modellnek.

Balhék A Szépségkirálynő versenyének történetében

Kocsis Korinna nevét ma már alighanem mindenki ismeri. Azonban nem az ő tette az egyetlen olyan balhé A szépségkirálynő történetében, amelyről a média tucatjai cikkeztek. Íme a top 3-as listánk a szépségipari zűrökkel.

'Kocsis Korinna botrány' egyre durvább! Csalás volt a Szépségkirálynő verseny?

Beszámoltunk nektek arról, hogy Kocsis Korinna visszadobta a harmadik helynek járó koronát a Szépségkirálynő versenyében. Az adás után egy nappal pedig Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is megszólalt az üggyel kapcsolatban!