2020. január 29.
Keresés

Megan Fox: "Túl görcsösek a nők!"

Megan Fox neve az évek során már-már fogalommá vált, hiszen a hollywoodi hírességek egyik ikonikus alakja lett. Botrányos nyilatkozatainak és nem utolsó sorban szépségének köszönhetően számos magazin címlapján szerepelt már.

Fagyizni viszi rajongóit a Megasztáros

A Megasztár legutóbbi, 2012-es szériájának felfedezettje mindig nagyon ápolt, precíz külsővel tűnik fel mind a fellépéseken, mind az egyéb eseményeken.

Tisztaság és higiénia mániás a fiatal Megasztáros!

Réti Nóri arcával a Megasztár 2012-es szériájában találkozhattok. A fiatal lány a tervek szerint ősszel jön ki saját szerzeményével, és videoklipjével. Mi most a divat, valamint a szépségápolás világával kapcsolatban faggattuk őt.

Nyári Aliz: Fontos, hogy belülről is ápoljuk szépségünket!

A Nyári lányok jelenleg első, debütáló korongjukat népszerűsítik egy rádióturné keretein belül. Médiamegjelenések, fellépések, folyamatos pörgés. Interjúnk során ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen szépségápolási technikákkal figyel oda magára a kisebbik Nyári lány, Aliz.

Szívesen lenne Shakira helyében Bódi Sylvi

Nem is olyan régen közösségi oldalán árulta el a modell, hogy szívesen lenne a világhírű énekesnő helyében. Párját, a Barcelona futballistáját ugyanis a világ legsármosabb focistájának tartja.

Saját márkával rukkolt elő Kocsis Korinna! - Interjú

A Vas megyében született topmodellre, Kocsis Korinnára akkor hárult hatalmas médiafigyelem, mikor a TV2 Szépségkirálynő versenyén lemondott a Miss Intercontinental címről. A lány már korábban is magáénak tudhatta az elismerést, ezért szerette volna átadni a lehetőséget egy másik modellnek.

Janicsák Veca mindig a kifogásokat keresi

Janicsák Vecával szerda délelőtt találkoztunk a Westend City Centerben, ahol a Massimo Dutti megnyitotta új üzletét. Az egykoron X-Faktorban is feltűnt énekesnő bombaformában tündökölt a megnyitón, így nem restelltük őt a divatról faggatni.

Zséda kedvenc hobbija: a divat

Állandóan pörög, fellép, és mindeközben édesanyaként és feleségként is megállja helyét. Zsédát csodálatos hangja mellett imádjuk pozitív kisugárzásáért, és kifinomult öltözködési stílusáért is. Ha lenne egy szépségápolási termékünk, vagy éppen ruhamárkánk, biztosan őt kérnénk fel annak arcának. A ma délelőtti Massimo Dutti megnyitón pillanatok alatt a fotósok kedvencévé vált az énekesnő, és amint elmaradtak a vakuk, mi máris elkaptuk egy röpke interjú erejéig. Zsédenyi Adriennt ezúttal a divat világáról faggattuk.