2019. július 23.
Keresés

Így lesz formás karod nyárra

Amikor közeledik a jó idő és lekerülnek pluszkilókat elrejtő ruhadarabok, a legtöbben pánikszerűen rohanunk a közeli edzőterembe. Katus Attilához, a MOM Wellness személyi edzőjéhez is egyre többen fordulnak azzal a kéréssel, hogy nyárra ismét formába szeretnék hozni magukat.

Nagy Adri tökéletesítette alakját

A népszerű énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a rendszeres sport és az egészségtudatos táplálkozás, azonban két év rendszeres és kemény edzés után végre elérte azt az alakot, amire mindig is vágyott!

A Fitbalance a különböző edzések, új gépek és csoda kütyük tárháza

Idén is megrendezték a Fitbalance Aréna rendezvényt. Mint már megszokhattuk, most is nagyon népszerű volt, hiszen több mint 100 edzés, 150 kiállító, és több mint 5000 látogató népszerűsítette a rendezvényt, amelyen kiemelt szerepet kaptak hazai sztárjaink is.

Túllépett házassága mélypontjain Rubint Réka!

Rubint Réka a minap Joshi Bharatnak vallotta be, hogy bizony nem mindig volt felhőtlen a házassága.

A csajok bosszúja az edzőteremben

Ma is adtam a felesleges kilóknak, melyek szép lassan ugyan, de kezdenek átalakulni izmokká.

Harcosok klubja, avagy leküzdeni a fájdalmat

Egy edzés nem csupán az adott gyakorlat elvégzéséről szól, hanem a koncentráció és saját határaink átlépése is fontos momentum, pl.: a fájdalom leküzdése.

Erőnek erejével: súlyemelés, gumikötél, hasazás

A mai edzés főszereplői a súlyok és a gumikötél volt. Új gyakorlatok és eszközök segítenek legyűrni a zsírpárnákat.

Halálos iramban készül a bomba forma!

Nincs is jobb érzés, mint, amikor úgy lépsz be a konditerembe, hogy egyre jobban kedveled az edzéseket.

Az élet szép! Kondizni jó!

A kemény gyalog galopp után az izomláz egész hétvégén a lábamban volt. Szóval már vártam a mai edzést, hogy ráerősítsünk az izomlázra.

Gyalog galopp, avagy 48 perc a pokolban

A keddi evezés után nagyon reméltem, hogy a mai edzősdin nem a karok erősítése lesz a fő momentum. Nem voltam túl jó passzban, és edző bá' sem ugrált a boldogságtól. Ez egy szürke, nyomi nap volt, de megúsztam a karok erősítését!

Rés a pajzson: ez történik, ha lusta vagy!

A Nagy Fogyiháborúban az elsődleges cél: a fogyás. De! Ha már sportra adod a fejed, akkor nem árt az egészséges étrendre is oda figyelni.

Gépek lázadása a konditeremben

A keddi edzés után nem kicsi izomlázzal botorkáltam be a mai erőpróbára. A remény rabjaként csak arra tudtam gondolni, hogy nem az izomlázra fogunk rágyúrni.

Bár én lennék a Vasember

A Nagy Fogyiháborúb valóban nagy küzdelem. Személyi edzőm segítségével nem csak azért küzdök, hogy nyárra bombasztikus formában legyek, hanem, hogy bebizonyítsam a gépek hiába lázadnak!

Carter edző nem kíméli a zsírpárnákat

A Nagy Fogyiháborúban minden bizonnyal én vagyok a szenvedő alany, ugyanis én egy személyi edző segítségével küzdök azért, hogy nyárra bombasztikus formában legyek! Lassú víz partot mos. Heti 2 edzésből áll a kiképzés. Az első edzésen nem kis hibát sikerült elkövetnem.

Indul A Nagy Fogyiháború

Itt a tavasz, és lassan a nyár is beköszön. A bikini szezon nem minden nő kedvence, hiszen nincs megelégedve alakjával. Ma már rengeteg módszer létezik a fogyásra. Mióta megjelentek az új generációs fogyasztó eszközök, mindenki álláspontot foglal ellene, vagy éppen mellette.