2020. június 3.
Keresés

Zombi üldözi plátói szerelmét a Follow The Flow új klipjében

A Follow The Flow az elmúlt évben ismét láthatóan közelebb került a nagyszínpadokhoz. Taroltak a videóik a YouTube-on, amelyeket több, mint 5 milliószor játszottak le csak 2017-ben, miközben az év számos koncerttel, MR2 Akusztik felvétellel és új dalok készítésével telt.

A Dal 2015: A Leander Rising nyerte az Akusztik versenyt

Nagyot ment a Leander Rising a Dal 2015 akusztikus versenyében. Már az elődöntőt is toronymagasan vitte összesítésben. A vasárnap éjfélkor zárult döntőt végül magabiztosan nyerte a jól hajrázó Antal Timi és a Spoon előtt. Leanderék 14 572 szavazattal 43,26%-os szavazati aránnyal lettek az elsők, míg Antal Timi 33,45%-kal a második és a Spoon 10,76%-kal a harmadik helyen végzett.

A Dal 2015: Szavazz az első elődöntősök akusztikus felvételeire

Akárcsak tavaly, idén is elkészültek A Dal-os versenyszámok akusztikus változatai, amelyekre az interneten keresztül szavazhat a közönség.

A Dal 2015: A Passed nyerte az első elődöntőt

Szombaton este 20:25-től elindult az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatója, A Dal. Az első elődöntőben 10 előadó mutatta be szerzeményét, az egyetlen rutinos versenyző pedig Dallos Bogi volt.

Szakács Gergő: "Rutinos kieső vagyok!" (interjú)

Szakács Gergő több tehetségkutatókban is feltűnt már (X-Faktor 2010, Rising Star), de sokaknak a YouTube-os feldolgozásai által vált ismertté. A Dal 2015 első elődöntője előtt bizakodva nyilatkozott az énekes.

A Dal 2015: Ők lesznek az első elődöntőben

Szombaton este indul A Dal 2015. Az első elődöntőben többségben olyan előadók bizonyítanak majd, akik először jutottak be a műsorba. Az egyetlen rutinos versenyző Dallos Bogi lesz.

Ők azok a magyar énekesek, akik sapka nélkül alig tudnak létezni!

A túlzott sapkaviselés nem egészséges, ugyanis sokan megfeledkeznek a fejfedő megfelelő tisztításáról. Azonban akadnak előadók, akiknek már-már védjegyükké váltak a sapkák, kalapok. Összeállításunkban olyan magyar férfi előadókat láthattok, akik gyakran hordják a stílusos, vagány kiegészítőt.

Így készülnek A Dal 2015-re a zsűritagok

December közepén kiderült, hogy ki az a 30 előadó, aki megküzdhet a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A Dal 2015 felhozatala igen színes, a szerzeményekről pedig (egy mobilapplikáció segítségével) a nézők mellett egy szakmai zsűri dönt majd.

Akusztik Night Szakács Gergővel, Fluorral, és az Indigó Utcával

Télesti forralt bor a léleknek Szakács Gergő és az Indigó Utca felszolgálásában. A műsorban közreműködik a Wellhello egyik elnöke, Fluor is.

Így üzentek nekünk a sztárok karácsonykor

Akadnak olyan témák, események, amelyek időről-időre felszántják a különböző közösségi portálokat. Pontosan ilyen a karácsony is, amikor nem csak a közeli ismerőseink, de kedvenc sztárjaink fotói is mosolyt csalnak arcunkra.

"Ezért a dalért küzdöttem" - interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő arca és hangja sokaknak lehet ismerős. Legutóbb a Rising Starban vett részt, de a legtöbben alighanem Youtube-os cover anyagairól ismerhetik a fiatal énekest. A Petőfi rádió Talpra magyar műsorának szerdai adásában pedig kiderült, hogy Gergő A Dal-ban bizonyíthat Ősz utca című saját számával.

Dal 2015: Újabb 10 név került nyilvánosságra

Hétfőn este sor került a 2015-ös Dal sajtótájékoztatójára, ahol 10 előadó nevét árulták el a szervezők. Így derült ki, hogy a Petőfi rádió Talpra magyar műsorának szerdai, valamint pénteki adásában hozzák nyilvánosságra a további versenyzőket.

Értük szorítunk a Rising Starban ma este

A Rising Star új élményt nyújt a nézőknek, hiszen a TV2 legújabb tehetségkutatójában az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a képernyő előtt ülők. Ugyanis ők egy mobilapplikáció segítségével voksolhatnak a versenyzőkre.

Hazánkba is megérkezett a főzős műsor

Az RTL Klub keresi azokat a vállalkozó szellemű embereket, akik képesek szenvedélyesen küzdeni a zöldségekkel az omlós húsokkal, és akik szerint egy jó fogás művészet.

X-Faktorosnak szerzett dalt a YouTube sztárja! - Interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő, avagy TheAnklebreaker41 körülbelül egy éve tölti fel anyagait a legnagyobb videomegosztó portálra, ez idő alatt pedig számtalan felhasználó iratkozott fel csatornájára.