2018. július 18.
Keresés

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

Magyarország egyik legnépszerűbb színésze, Szabó Győző is feltűnik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban szerdán az RTL Klubon.

Jó zsaru - rossz zsaru előadás a Centrálban

Egyszerre megrázó és mulattató ez a modern bűnbeesés-történet, amely a könyörtelen bosszú drámájaként is értelmezhető. Az elsöprő sikerű Broadway-bemutatóban Hugh Jackman és Daniel Craig lépett színre, a Centrál Színház európai ősbemutatójában Stohl András és Szabó Győző nyújt emlékezetes alakítást.

Sötétben tapogatóztak Szabó Győzőék

Bekötött szemmel próbálta ki magát Péterfy Bori, Fábián Anita, Szabó Győző és Cseh Laci! A hírességek vizuális segítség nélkül vágtak neki olyan háztartási feladatoknak, mint például porszívózás, teafőzés, és egy olyan magyar fejlesztésű szerkezetet is teszteltek, amely a jövőben megkönnyítheti a látássérültek helyzetét. Szabó Győzőt a porszívózás izzasztotta meg, Cseh Lacit a teafőzés tette próbára.

Műtét vár Szabó Győzőre

A népszerű színészről kevesen tudják, hogy gyerekkorában gyakran szenvedett különböző gyulladásos fülbetegségektől és éppen ezért egyik fülére hallássérült lett. A színész több műtéten túl van már, de újabb beavatkozásra kerülhet sor hamarosan.

Szombat Esti Láz 2014: Ezekben a szettekben nem léptek félre a sztárok

Hogy a Szombat Esti Láz stylistjainak könnyű dolga lenne? Ezt sohasem állítottuk!

Sztárpárok, akik egymás ellenségeivé váltak

Duna part, horgászat, sztárok, ezúttal egy kicsit más megvilágításban. Öt híresség, három versenyház, no meg a finnek kedvenc vodkája.

Félrelépés és újdonságok a Szombat esti lázban!

Nem egy megcsalós sztorival érkezünk! Csupán arról van szó, hogy tegnap este útjára indult a Szombat esti láz legújabb szériája!

Ők táncolnak szombat esténként az RTL-Klubon

Hamarosan indul a BBC-n már sok esztendeje futó Strictly Come Dancing magyar változata, a Szombat esti láz 5. A táncos műsorban sok változás lesz, de ezúttal is 8 pár áll majd ki a parkettre!

Szabó Győző megvakult és bérgyilkos lett

Szabó Győző a Balkán Kobra című zenés rajcsúrban alakít egy alig látó bérgyilkost. A Thália színház legújabb darabjában Győző mellett Pindroch Csaba, Csányi Sándor és Schell Judit is színpadra lép.

Korhű viccekkel és Szabó Győzővel jön a Tanú

Az 1969-ben rendezett magyar filmszatírát írta színpadra Hamvai Kornél. Egyszerre lép színpadra a darabban Csányi Sándor, Szabó Győző és Pindroch Csaba.