2018. május 27.
Keresés

EFOTT első nap - 2017

„Soha többet nem lesz ilyen pillanat, amikor ti és mi így együtt vagyunk, ilyen formában, mindannyian – ezért is különleges a pillanat!” (Kowalsky)

Szabó Balázs Bandájával nyit a Budapest park

Idén Szabó Balázs Bandájával nyit a Budapest Park

Strand Fesztivál 2015

A fesztivál 2015. augusztus 19-én 09.00 órakor nyitja meg kapuit, a rendezvényterület és a kemping egy időpontban. Ekkor cserélik be a vouchereket karszalagra bérlet és kempingjegy esetében. A fesztiválnak egy bejárata van, a kemping a fesztiválterületen keresztül közelíthető meg.

Balatonföldvári Bor hetek

A Balaton Régió egyik legnagyobb hagyományú és legszínvonalasabb bor¬fesztiválja, a Füredi Borhetek is része a Nagyon Balaton programsorozatnak. Míg tavaly három nap programja kapcsolódott a Nagyon Balatonhoz, addig idén már egész augusztusban, összesen 10 koncertet delegálnak Füredre a sorozat szervezői.

Szabó Balázs Bandája koncert a Kobuci kertben

Szabó Balázs énekes, dalszerző, zeneszerző, multiinstrumentalista, bábszínész és mesemondó. A 2005-2009 között aktívan működő Suhancos és a 2009-ben alakult Szabó Balázs Bandája zenekarok alapítója.

EFOTT Fesztivál - HARMADIK nap programok

Elrajtolt az egyetemisták országos találkozója, az EFOTT Fesztivál, amely idén, 30 év után ismét felrázza a nagyközönséget a tizenhat hektáros területen, ahol nyolc zenei színpad fellépői felelnek majd a kirobbanó hangulatért.

Alma Együttes és Szabó Balázs Bandája a Kobuciban

Délelőtt az Alma Együttes este pedig Szabó Balázs Bandája játszik június 28-án a Kobuci Kertben.

Hegyvidék Napok Budán, a Gesztenyés Kertben

Sportprogramok, főzőverseny, koncertek kicsiknek és nagyoknak. Ezt kínálja az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Hegyvidék Napok Budán, a Gesztenyés Kertben.

A Mary PopKids bevette a Nagyszínpadot!

A Mary PopKids nyerte a Nagy-Szín-Pad című tehetségmutató versenyt vasárnap este. VOLT Produkció és az MTVA szervezésében zajlott esemény fináléjában öt előadó méretette meg magát, közülük a közönség a nyolctagú banda fejére tette a koronát.

Összecsap a hip-hop és a népzene - Vasárnap Nagy-szín-pad Döntő!

Vasárnap eldől a Nagyszínpad sorsa. Kiderül hogy Deniz, Szabó Balázs Bandája, az Ivan & The Parazol, a Mary PopKids vagy pedig a Cloud 9+ lesz az a szerencsés, aki mindent visz.

Nagy-szín-pad – Megvan az öt döntős!

A Cloud9+, Deniz, az Ivan and the Parazol, a Mary Popkids és a Szabó Balázs Bandája léphet fel június 1-jén az Akvárium Klubban, hogy megmérkőzzön a fődíjakért és a fesztiválok Nagyszínpadáért a hasonló elnevezésű produkcióban.

Bevetésre készen – Nagyszínpad párbaj az Akváriumban

Tizenöt ismert magyar zenekar mérkőzik meg egymással három napon át a budapesti Akvárium Klubban, a VOLT Produkció és az MTVA közös versenyén. A cél nem más, mint felkerülni a legnevesebb fesztiválok Nagyszínpadára.

Jutassd kedvencedet a Nagyszínpadra!

Az Akváriumban május 21-én startol a NAGY-SZÍN-PAD, az MR2 Petőfi Rádió és a VOLT Fesztivál közös programja, amelyen 15 magyar zenekar verseng a legnagyobb fesztiválok Nagyszínpados fellépéséért.

Lúdbőrös lemezbemutató Szabó Balázs módra

Lélekmelengető muzsika töltötte be az A38 hajó minden zegét-zugát pénteken este, Szabó Balázs és az ő Bandája lemezbemutató koncertjén. A zenekar áprilisban megjelent Élet elvitelre című harmadik stúdióalbuma március óta az ország számos városában rajongókat gyűjtött, míg végre a budapesti közönség előtt is felcsendültek dalai.