2018. december 18.
Keresés

Symbol Live Music Club Caramellel

Molnár Ferenc Caramel a Megasztár második széráiájának nyertese, a Szállok a dallal című dalával örökre belopta magát a nézők és a rajongóinak a szívébe. A Fonogram- díjas énekes újra a Symbol Live Music Club-jának színpadára lép, hogy ez alkalommal is lenyűgözhesse hallgatóságát.

Mini Symbol Synpad: Békakirályfi, majd Családi Vasárnap a Symbolban

A "Mackótanya" egy olyan kézműves foglalkoztató műhely, mely elsősorban gyerekek számára kínál programokat. Népi mesterségeken, hagyományokon alapuló játékokat és aktív elfoglaltságot, szórakozást adnak a résztvevőknek. Most a Békakirályfi csodálatos meséjét elevenítik meg a kicsiknek bábfigurákkal, interaktívan bevonva őket a történetbe. Utána Symbol Családi Vasárnap programjai: töltsd nyugodtan a vasárnapi családi ebédet! Míg a szülők ebédelnek 12:00-16:00 között számtalan színes foglalkozással kötik le a gyerkőcöket. Most fonálból fonnak, szőnek és képeket ragasztanak, különleges alkotásokat készítenek és egy újabb technikával ismerkednek a kicsik.

In IBIZA We TRUST - Tocho Welcome Home Party a Symbolban

Különleges zenék vájtfülű arcoknak, egyenesen a fehér szigetről! Az ibizai nagykövet, Tocho Welcome Home Party-ja: az 5 hónapos szezon után most végre hazatér és a Downtown Cream party-sorozat legfrissebb állomásaként a Symbol Gardenbe érkezik. Ez alkalommal Ibiza legjobb party koncepciójának választott, Ushuaia-n megrendezett ANTS party rezidensével, RAUL RODRIGUEZzel és Flavius Millerrel karöltve. Mellettük még a Downtown Cream házigazdái - Chriss Ronson és Sabee is pörgetik majd a bulit, valamint T:maniak és Toto Jr is ott lesz a Symbol-ban!

Rakonczai Imre és a Piano Garden a Symbol-ban

Rakonczai Imre ismét zongorához ül és megteremti a már jól ismert, varázslatos "Piano Garden" hangulatot novemberben is. Ha voltál már Imre koncertjén, nem kell bemutatnunk, hogy miért vétek kihagyni ezt a bulit! Ha még nem jártál egy fellépésen, akkor itt a remek alkalom, hogy Te is megtapasztald, és hagyd, hogy híres slágereivel és egyedülálló hangjával magával ragadjon egy csodálatos érzés!

Senso Magico feat. Kullai Timi & Csordás Tibi

A Senso Magico zenekar 2007-ben kezdte meg munkásságát, és aki bukik az igazi soul-funky zenére, az pillanatok alatt megszereti a csapatot. A Senso első nagylemeze 2011 márciusában jelent meg, és jelenleg harmadik korongjukat készítik. A formáció legközelebb a budapesti Symbol-ban szolgáltatja a talpalávalót, ahová sztárvendégekkel készülnek. Ugyanis néhány dalban olyan kiváló előadók is közreműködnek majd, mint az egykori Megasztáros Kullai Tímea, vagy éppen Csordás Tibi (Fiesta). Érdekesség, hogy a Magico 4 évvel korábban készített egy dalt a Symbol-nak, amelyet biztosan előadnak ezen a szülinapi koncerten. Az első órákban soul, később pedig a funky dallamokra kapcsolódhattok ki! Az első 20 érkezőnek Senso Magico CD és Gas Jeans nyeremények járnak, a koncert után pedig DJ Dominique pörgeti a lemezeket.

Bulizz az év presztízs eseményén!

Ismét hazánkba látogat az autó-motor sport legjava, július utolsó hétvégéjén ugyanis újra a Hungaroringen versenyez majd a Forma-1 mezőnye. A futam utáni ünneplésnek idén is a Symbol ad helyet, a hivatalos afterpartin pedig a pilóták és csapatok mellett a leggyorsabb rajongók is részt vehetnek.

Heti buliajánló – 2014./11. hét

Hétről hétre eljuttatjuk a legnagyobb bulikat hozzád, hogy kedvedre válogathass, és nehogy lemaradj Budapest legvadabb bulijairól!

WORLD IS MINE – REVOLUTION

Új érzés járja át a város falait.
2014 március 14-én a fővárosi éjszaka története végérvényesen megváltozik!

Nyílt nap lesz a TV2 Akadémián

Exklúzív nyílt napra készül a TV2 Akadémia január 19-én. Nem csak ismert emberek, tanárok, műsorvezetők, hanem jelenlegi és volt tanulók is elmondják véleményüket az akadémián folyó sokféle képzésről. Vasárnap irány a Symbol!

Király Viktor: "Mindenki felkötheti a gatyáját!"

A Symbol adott otthont az Eurovíziós Dalfesztivál Sajtótájékoztatójának, ahol bejelentették azt a 30 dalt, amely bejutott a jövő évi magyar válogatóversenyre, A Dalra.

Symbol Szilveszter 2013/2014

Búcsúztasd méltó módon a 2013-as évet és tedd felejthetetlenné annak utolsó napját a Symbol Budapestben! Különleges programokkal vár mindenkit Szilveszter napján a Symbol Budapest!