2020. február 28.
Keresés

Fagylalt Kiállítás és Fesztivál 2015

A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik és fogyasztóként minden évben alig várjuk, hogy felfedezzük az újabbnál újabb ízeket.

PlayIT Show 2015

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer (tavasszal és ősszel) nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Neoton Família Sztárjai koncert a Syma-ban

A Neoton alapítók Pásztor László és Galácz Lajos a hatvanas évek közepén, a KÖZGÁZON hozták össze a zenekart.
Az igazi siker 1979-ben a Napraforgó című lemezzel adatott meg a vokális popzenét játszó csapatnak.

Fed Cup 2015

Európa 15 országának legjobb női teniszezőinek összecsapása 4 napon keresztül a SYMA csarnokban a női tenisz TOP100 számos képviselőjével! A Fed Kupával párhuzamosan, ugyanazon a helyszínen egy másik kiemelkedő teniszesemény is várja a teniszbarátokat. A Magyar Tenisz Szövetség a tavalyi sikert követően, idén is megrendezi a Magyar tenisz napját, amelyen hasonlóan színes programokkal és sztárvendégekkel várja a látogatókat.