2020. február 28.
Keresés

Craig David Acoustic - Caramel Symphonic

2015. május 3.-án igazi koncertcsemegének ígérkezik Craig David és Caramel szuperkoncertje.
A Syma Rendezvényközpontban egy olyan egyedülálló zenei koncertélménynek lehetünk részesei, amely nem csak Európában, de a világon is egyedülálló formációban mutatja be az angol szupersztárt.

Fagylalt Kiállítás és Fesztivál 2015

A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik és fogyasztóként minden évben alig várjuk, hogy felfedezzük az újabbnál újabb ízeket.

PlayIT Show 2015

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer (tavasszal és ősszel) nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

9. Coca-Cola Testébresztő Fitnesznap

Egy nap, ahol együtt mozoghatsz Katus Attilával, Béres Alexandrával és sok más sikeres, elismert edzővel a Syma Rendezvényközpontban. A 9. Coca Cola Testébresztő napon több mint 10 teremben várnak rád izgalmas programok.

Neoton Família Sztárjai koncert a Syma-ban

A Neoton alapítók Pásztor László és Galácz Lajos a hatvanas évek közepén, a KÖZGÁZON hozták össze a zenekart.
Az igazi siker 1979-ben a Napraforgó című lemezzel adatott meg a vokális popzenét játszó csapatnak.

Fed Cup 2015

Európa 15 országának legjobb női teniszezőinek összecsapása 4 napon keresztül a SYMA csarnokban a női tenisz TOP100 számos képviselőjével! A Fed Kupával párhuzamosan, ugyanazon a helyszínen egy másik kiemelkedő teniszesemény is várja a teniszbarátokat. A Magyar Tenisz Szövetség a tavalyi sikert követően, idén is megrendezi a Magyar tenisz napját, amelyen hasonlóan színes programokkal és sztárvendégekkel várja a látogatókat.

Fenyő Miklós koncert a Symában

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Duci Juci", "Napfény a jégen" vagy a "Made in Hungária".

ABBA - THE SHOW - A tribute to ABBA

Minden idők legnagyobb Abba Show budapesti koncertjének a SYMA csarnok ad majd otthont. Bár Magyarországon is óriási rajongótábora van az együttesnek, a téli időpontok miatt nem pályázhatunk majd „legtöbben voltak koncert” címre. Ez a képzeletbeli trófea ugyanis jelenleg Sao Paolo városa (Brazília) tulajdona, ahol közel 70 000 ember tombolt egyszerre a koncerten. A tribute zenekar tagjai büszkén mondhatják el magukról, hogy az elmúlt 10 évben, mind az 5 kontinensen jártak már és 38 országban énekelték már el a kedvenc ABBA dalainkat.

Elvetemült rock és érzelmek Keresztes Ildikó Jubileumi koncertjén

Szerelem, szenvedély, Rock and Roll. Nem véletlenül lett ez a Symában megrendezésre került koncert szlogenje, hiszen ezt az estét alighanem ez a három téma jellemezte a legjobban. Mi azonban "dobálnánk" még olyan szavakat is, mint a lehengerlő személyiség, az alázat, vagy éppen a lélek.

Keresztes Ildikó Jubileumi nagykoncert

Keresztes Ildikó háromszoros Emerton Díjas énekesnő, aki kedvelt előadója a színházi és zenei színpadoknak egyaránt. Élete sokszor nyitott könyv az emberek előtt, ő az a fajta előadó, aki nem csak hangját, de szívének egy darabját is átadja a közönségnek a koncertek során. Ildikó 50 éves születésnapját és a színpadon eltöltött 25 évét eleveníti fel ezen az estén. Elhangoznak az est során saját dalok az eddig megjelenő lemezeiről és olyan feldolgozások is, melyek valamiért nagyon közel kerültek az előadó szívéhez és egy másik formába bújtatva már egy önálló, új produkcióként hallgathatják az ismerős slágereket. A műsor egyik sztárvendége Balázs Fecó, de ott lesz még Baricz Gergő, Király L. Norbi, Wolf Kati és Takács Nikolas is. Emellett más meglepetések is várják a kedves közönséget.

Thomas Anders és a Modern Talking Band koncert a Symában

Egy zenekar, amely még mindig létezik, egy zenekar, amiről azt gondoltuk, idővel majd elfelejtjük, de nem tudjuk: a Thomas Anders által képviselt Modern Talking legendája újra éled Győrben és Budapesten. A Modern Talking évtizedekig uralta a pop világát: Magyarországon 9 listavezető daluk volt,
világszerte több mint 150 millió lemezt adtak el. Egyes országokban tízszer annyit, mint Whitney Houston, ötször annyit, mint Michael Jackson, és többet, mint az ABBA és a Beatles összesen.Thomas Anders, az énekes egy 150 lakosú faluban született, Münstermaifeldben, 1963-ban. Anyja háztartásbeli, apja a falu polgármestere.

Anna and the Barbies jubileumi nagykoncert

Az Anna and the Barbies 2004 őszén született. A Fonogram-díjas banda nem akárhogy ünnepli meg az eltelt 10 esztendőt, hiszen a tagok nagykoncertre készülnek.

Csík Zenekar koncert a SYMA Csarnokban

A Kossuth-díjas, többszörös platinalemezes Csík Zenekar nagysikerű Óévbúcsúztató Nagykoncertjei sorozatát folytatva ezúttal Rúzsa Magdit és a Fitos Dezső Társulatot hívta meg közös ünneplésre!

Jubileumi nagykoncertre készül az Anna and the Barbies! – Interjú a zenekar gitárosával

Az Anna and the Barbies 2004 őszén született. A Fonogram-díjas banda nem akárhogy ünnepli meg az eltelt 10 esztendőt, hiszen a tagok nagykoncertre és táborra készülnek. A csapat alapítójával és gitárosával, Pásztor Sámuellel beszélgettünk a tervekről.

ABBA - THE SHOW újra Magyarországon!

2014 decemberében újra Budapesten! A Mamma Mia a Money, money, money, a Dancing Queen és még számtalan sláger csendül fel ezen az estén