2019. február 22.
Keresés

Színkavalkád a PLÁZSon

Június 16-án ismét kinyíltak a PLÁZS kapui és kezdetét vette a "tengerparti buli" magyar módra. A minőségi szórakoztatás fellegvára ezen a nyáron is készen áll a napfürdőre, majd az éjszakai pezsgésére.

Fecskék szálltak meg egy Akácfa utcai tűzfalat

A Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál 9. tűzfala készült el az Akácfa utcában. A 80 m2 nagyságú felület témája és feladata a „Nyugalom, vagy tombolás” ellentétpár vizuális megjelenítése volt. Az alkotó - Mesterházy Károly, alias Carlos BreakOne - számára a nyugalmat leginkább a Magyarországon fészkelő madár, a fecske személyesíti meg.

Csempemozaik díszíti Budapest falait

Újabb fal készült el a Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál keretei között. A „festmény” ezúttal csempemozaikból készült a Dob utcában.

Lengyel művész festett tűzfalat Budapesten

A Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál ötödik tűzfala készült el a budapesti Akácfa utcában csütörtökön. A falfestmény témája a „Chill, vagy tombolás?” ellentétpárra épült, amely kérdéskör arra irányult elsősorban, hogy mit szeretünk jobban: a nyugalmat, vagy a tombolást, kihez melyik áll közelebb?

Elindult a Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál

Színes Város Strongbow Budapest Fesztivál néven új összművészeti fesztivál indult a fővárosban. A nyárzáró programsorozat keretében tucatnyi kültéri tűzfalat festenek meg hazai és külföldi képzőművészek, de több mint 100 zenei program, számos kerekasztal-beszélgetés, és Budapest tematikájú slam események is gazdagítják a fesztivált.

Így kerül kölcsönhatásba a street art és a természet (+fotók)

Az utcai művészeti alkotások és a természet olykor nincs kibékülve egymással. De, ha okosan és kreatívan közelítjük meg a dolgot, akkor igazán látványos kölcsönhatásba kerülnek egymással.

Óriási Strongbow ciderautomaták országszerte

Formabontó kampányba kezd Magyarország legtrendibb cidere: óriási ciderautomatákat helyez el országszerte a természetesség és a minőség tudatosítása érdekében.

Ingyenesen letölthető az új Marge kislemez!

Csütörtökön, az A38 on mutatta be a Stronger című kislemezt a fiatal énekesnő. Azoknak, akik beleszerettek a tegnap hallottakba, remek hírrel szolgálunk!