2019. február 18.
Keresés

Már lehet jegyet venni a Balaton Sound 2015-re

December 1-én 12 óra 1 perctől indul a 2015-ös MasterCard Balaton Sound jegyértékesítése – jelentették be a fesztivál szervezői. Jó hír, hogy az első 10.000 bérletet “early bird” áron, azaz 39.900 forintért lehet megvásárolni. A Sound július 9-12 között lesz Zamárdiban, a bérleteseket pedig egy nulladik nap is várja.

Csúcsot döntött az idei Balaton Sound

Már korábban is sejthető volt, hogy nézőcsúcsot produkál az idei MasterCard Balaton Sound. A prémiumfesztivál két napjára előzetesen minden jegy elkelt, öt nap alatt 127.000-en vettek részt az eseményen.

BALATON SOUND 2013 - Harmadik Nap

A legnagyobb partyarcok igényei szerint kialakított bulik lesznek idén a MasterCard Balaton Soundon.

Zamárdi 2013. Július 11-14.

BALATON SOUND 2013 - Második Nap

A legnagyobb partyarcok igényei szerint kialakított bulik lesznek idén a MasterCard Balaton Soundon.

Zamárdi 2013. Július 11-14.

BALATON SOUND 2013 - Nulladik Nap

A legnagyobb partyarcok igényei szerint kialakított bulik lesznek idén a MasterCard Balaton Soundon.

Balaton Sound: Teltházas a szombat, elfogytak a kempingjegyek

A MasterCard Balaton Sound szervezői kedd kora délután jelentették be, hogy miután a bérletek már korábban elfogytak, már a szombati napra is minden jegy elkelt és a kempingben sem tudnak több vendéget fogadni.

Volt, Balaton Sound, Sziget belépők árát nyerhetik vissza a regisztrálók

FAIRPLAYEREKET DÍJAZNAK A ZENÉSZEK. A zenészek megfelelő erkölcsi és anyagi elismerése a digitális korszak fontos kérdése. Erre hívja fel a figyelmet a zenei alkotók által indított Fair Play kampány, amely a zenét szerető és támogatni is hajlandó közösség összekovácsolását tűzte ki céljául. A kezdeményezés jóvoltából a szerencsés fesztiválozók most visszanyerhetik a belépőjegyük árát.

Duplájára nőtt az érdeklődés a Sound iránt

Soha nem látott figyelem kíséri Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját, amely hivatalos neve az idei évtől MasterCard®
Balaton Sound. Idehaza és külföldön egyaránt közel duplájára nőtt az érdeklődés, amely eredményeként mára mindössze 1000
bérlet áll a közönség rendelkezésére. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy csak a hivatalos árusító helyeken
vásároljanak jegyeket.

A Balaton Sound lett a legjobb

A tavalyi Sziget győzelem után idén - egy másik kategóriában - a Sziget Szervezőiroda legfiatalabb zenei fesztiválja győzedelmeskedett a legnagyobb fesztiválelismerés, a Festival Awards Europe megmérettetésén. Ezúttal - a „közepes méretű” fesztiválok közt - a Balaton Sound bizonyult Európa legjobbjának. Az Európai Fesztiválszövetség által életre hívott verseny díjait 9-én késő este, a hollandiai Groningenben adták át.