2018. május 27.
Keresés

Somló Cirqsz a Szigeten

Életművének legmarkánsabb darabjait csokorba kötve, egy nagyszabású koncerttel emlékeznek meg barátok, kollégák, pályatársak a tavaly elhunyt Somló Tamásról, aki most töltené be 70. életévét. A „Somló Cirqsz” a Sziget mínusz 1. napján, augusztus 9-én várja a nagyérdeműt, a Magic Mirror sátorban.

Elhunyt Somló Tamás!

A 68 éves zenész keddre virradóan hunyt el.

Sztárparádéval ünnepli születésnapját az Abrakazabra!

Az Abrakazabra idén ünnepli 15. születésnapját, amelyet egy rendhagyó bulival tesznek emlékezetessé a tagok. A háttérzenekarként hamar nagy népszerűségre szert tevő csapat mindig hatalmas parti-hangulatot varázsol a közönség soraiban, ám a különleges szülinapi koncerten a megszokottnál is nívósabb fellépőkkel állnak színpadra a debreceni Főnix Csarnokban!

SzeptEmber Fesztivál 2014

2000-ben jött létre a rendezvény, melynek akkor két fő eleme a Pörköltfőző verseny és az óriásbográcsban mesterszakácsok által készített rekord mennyiségű pörkölt volt. Mára a gasztronómiai programok továbbfejlődése mellett (Pörköltek Tere, Magyar Grillbajnokság, Rétesvonat) kialakult egy igen erős kulturális kínálat is. A SzeptEmber Feszt létrehozásának célja, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, ahol egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás. A látogatók családok, a gasztronómia és a koncertek iránt érdeklődők az ország egész területéről, illetve Budapesten tartózkodó külföldi turisták.

Abrakazabra 15 Éves Születésnapi Megakoncert

Az Abrakazabra zenekar mindig igényes, élőzenés koncerteket ad. A csapat egyedülállóan multifunkcionális. Önálló partyműsorával a holtakat is táncra perdíti, ugyanakkor Magyarország legjobb énekeseit kíséri nagykoncertjeiken, mint sessionzenekar.

Együtt bulizott a Class FM partiján a hazai sztárvilág és Aloe Blacc

Nem hiába vártuk hetek óta Aloe Blacc és zenekarának fellépését: az I Need A Dollar énekese óriási sikerű koncertet adott vasárnap. A zenészt, akinek dalait az egész világ dúdolja, a Class FM hozta el Magyarországra. A világsztár slágereire nem csak a Zöld Pardon közönsége tombolt, hanem a rádió vendégei is: számos hazai sztár, így Radics Gigi és Oláh Gergő is megjelent a rendezvényen, és együtt buliztak a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselőjének zenéjére.