2020. február 26.
Keresés

5 éves az Éjjel-Nappal Budapest (Fotók)

Ötödik születésnapját ünnepelte Magyarország egyik legnézettebb napi sorozata, az Éjjel-Nappal Budapest.

Joe nem akarja a régi életét élni! (videó)

Az RTL Klub sorozata, az Éjjel-nappal Budapest harmadik születésnapját ünnepelte. Joe albérletében majdnem az összes szereplő megünnepelte a 3. évfordulót. Joe sokat változott az elmúlt három év alatt, azt mondja sokkal nyugodtabb. Bár határozottsága a mai napig megvan benne.

Az ÉNB sztárjai így emlékeznek vissza az első forgatási napra

Két éves lett Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest. A sorozat sztárjaival szülinapos buszozáson vettünk részt, várost néztünk, nosztalgiáztunk. Joe, Gábor, Lali, Regi, Miri és Dorina elmesélte nekünk, hogy az első forgatási napról milyen emlékeik vannak: Lali nagyon izgult, Joe-nak furcsa volt, Regina egy turmixgépet alig tudott bekapcsolni az izgalomtól...

HS7 - 20 éves születésnapi koncert

1995-ben alakult Heaven Street Seven klasszikus hazai gitárpop-zenekar. Az új lemezeit nagyjából kétéves periódusokban prezentáló, kezdetben angol nyelven éneklő öttagú együttes 2000-ben jelentetett meg első ízben teljes egészében magyar nyelvű számokból álló dalcsokrot (Cukor), azóta pedig sorozatban szállítja az albumonként két-három közismert slágert produkáló „anyanyelvi” albumokat.

Mary PopKids 5. születésnapi koncert

Januárban van 5 éve, hogy először színpadra állt a Mary Popkids! Ezt megünnepelve, négy vonóssal kiegészülve, szimfonikus műsorral készül a formáció. A csapat meghívását elfogadta Sena és zenekara, valamint az élő one-man showjával érkező Iamyank is, így az egész este zseninek ígérkezik.

Piramis 40. évadjának első koncertje a Barba Negrában

2015-ben 40 éves a legendás Piramis együttes. A csapat a jelenlegi felállásban hat esztendeje járja az országot, pontosabban nem csak hazánkat, hanem a környező országokat is (Szlovákia, Románia, Szerbia, Ukrajna). Számtalan fellépéssel a hátuk mögött 2015-ben is tovább koncerteznek, hogy a mai generációnak is átadhassák azt az életérzést, amit az együttes annak idején megálmodott.

HARD - KARD 10. születésnapi buli a Barba Negrában

2015 január 9-én egy nagyszabású HARD találkozóval ünnepli a 10 éves fennállását a HARD zenekar, és jogutódja a KARD zenekar.
Az eseményen fellépnek a zenekar korábbi és jelenlegi tagjai,hogy egy BEST OF műsort adjanak az elmúlt 10 év dalaiból az ős HARD-tól egészen a KARD-ig.

Megdöbbentő ajándékot kapott Miley Cyrus

Miley Cyrus vasárnap ünnepelte 22. születésnapját. A botrányhősnő egy hollywoodi klubban partizott barátaival, és párjával, Patrick Schwarzeneggerrel.

Együtt ünnepelte születésnapját Hien és Csobot Adél

Lufik, szerpentinek tűsarkú cipők… Csobot Adél és Hien hatalmas bulival ünnepelte 20. születésnapját. Az énekesnőknél a kerek évszámhoz különleges élmények kapcsolódtak: Adélnak egy meglepetés parti, Hiennek pedig az egyetemi felvétele tette felejthetetlenné a nagy napot.

Dopeman pókerből finanszírozná egy hetét

A rapper fogadott a barátaival: ha sikerül pluszban kiszállnia egy online pókerjátszmából, egy héten át mindenre a vendégük lesz. Ha veszít, a baráti körnek fizet egy hajnalig tartó italozást.

Halász Juditról mindenkinek van egy kedves emléke

Ez a nap Halász Judit számára is más, mint a többi. Ma ünnepli 72. születésnapját a 80'-as '90-es évek kimagasló ikonja. Szinte biztos, hogy egy-egy Halász Judit dal hallatán, a gyermekkor, fiatalkor emlékképei villannak fel előttünk. Isten éltesse művésznőt!

Sztárok ünnepelték Jack Daniel’s születésnapját!

Le a kalappal! – erre minden születésnapos büszke lenne. Születésnapot ünnepeltek hazai hírességeink, méghozzá nem is akárhogy. A sztárok idén a bajuszt kalapra cserélték, és az amerikai legenda, Jack bácsi partiján Sinatra szellemét is megidézték.

Így ünnepelt az Éjjel-Nappal Budapest Lalija

Megadta a módját, hogy emlékezetes buli legyen. Egy aquaparkban ünnepelte a születésnapját Lali, az Éjjel-Nappal Budapest c. sorozat sztárja.

David Hasselhoff Magyarországon teljesítette az Ice Bucket Challenge kihívást

Extrém buli, tomboló közönség – A Celebrate the 80’s & 90’s sztárjai mindent vittek!David Hasselhoffot is elérte az Ice Bucket Challenge. A világsztár ráadásul Magyarországon teljesítette a kihívást.

Savoya Park 10. születésnapi rendezvénye

A Savoya Park minden évben megünnepli működésének évfordulóját. Idén a 10. születésnapjára készül, ami az eddigi évek hasonló rendezvényeitől eltérően sokkal nagyobb volumenű lesz, ezáltal remélhetőleg sokkal jelentősebb látogatói létszámot generál majd. A születésnapi rendezvény idén két részből fog állni, két helyszínen zajlik majd: 10.00-tól 17.30-ig tart majd a beltéri rendezvény ( a Savoya Park közlekedő folyosóján, illetve a központi terén felállított színpadon). 17.30-tól 22.00-ig a Savoya Park parkolójának egy elkerített részén felállított nagyszínpadon koncertek lesznek láthatók és hallhatók.