2019. február 18.
Keresés

Színkavalkád a PLÁZSon

Június 16-án ismét kinyíltak a PLÁZS kapui és kezdetét vette a "tengerparti buli" magyar módra. A minőségi szórakoztatás fellegvára ezen a nyáron is készen áll a napfürdőre, majd az éjszakai pezsgésére.

Idén is kifut a partihajó a Balaton Soundon

Immár harmadik éve rendezik meg a zamárdi fesztivál Siófokra teleportált Boat Parties projektjét, ami idén a Balaton Sound és Veuve Clicquot együttműködésében valósul meg. Miután Zamárdi kikötőiben nem tud akkora hajó parkolni, amekkorára a szervezőknek szüksége van, ezért esett a választás a siófoki Bahart kikötőre.

A retró királynője, Zoltán Erika szombaton visszatér Siófokra

Zoltán Erika szombaton visszatér Siófokra, ahol a karrierje harminc éve elkezdődött, szombaton ugyanis a PLÁZSon ad jótékonysági nagykoncertet a Siófoki Kórház Gyermekosztály támogatására. Az énekesnő táncosokkal és különleges vendégzenészekkel készül a július 8-ai estére, ami számára eleve egy szerencsés szám. Ha hétvége, akkor Siófok, ahol együtt énekelhetjük bele az éjszakába, hogy „túl szexy lány…”.

TrueSounds - Open Air

Siófokon a Beach Club tetején korlátozott bejutási lehetőséggel, viszont korlátlan mennyiségű DEEP HOUSE és HOUSE zenével várunk Mindenkit akinek a "pörgősebbet, pörgősebbet" korszak már lecsengett.

DEADCODE & FRIENDS Open air 2014

Ha fiatal vagy és kikapcsolódásra vágysz, akár napközben egy lendületes, programokkal dúsított parton,ahol a klasszikus Balaton parti strand hangulat mellett, már napközben elkezdheted a bulizást.

SCITEC MUSCLE BEACH – 2014.Aug. 1-2-3.

Immár harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Scitec Nutrition legizgalmasabb nyári rendezvénye, a Scitec Muscle Beach! A 2014-es Scitec Muscle Beach augusztus 1-2-3-án, a siófoki Beach Club strandon (Petőfi sétány 3.) kerül megrendezésre, ahol a Team Scitec Magyarország sztárjainak színe-java mellett Cedric McMillan-nel is találkozhattok.

Hátrányos helyzetű gyerekeken segítenek a Miss Balaton szépségei

Minden a Miss Balaton 2014-es versenyre jelentkező szépségek nevezési díjaival egy-egy alapítvány munkáját segíthetik. Azok, akik nem jutnak be a TOP100-ba, megduplázzák a regisztráció díját, amellyel a kiválasztott szervezetet támogatják.

DJ Dominique 5 nővel volt egyszerre!

Hétvégén rendezték meg a Fitbalance Beach elnevezésű sportrendezvényt, amelyre sok hazai híresség is kíváncsi volt. Az egészséges életmód híveit a rekkenő hőség sem riasztotta vissza, így a siófoki Beach Club-on mozdulni sem lehetett a tömegtől.

Siófoki kalandtúra a nyári szünet első napján

Múlt péntektől hivatalosan is megkezdődött a nyár a fiatalok számára, szeptemberig a szórakozás körül forog az élet. Hazánkban Budapest után a magyar tenger fővárosa, Siófok a bulizás központja, ha kikapcsolódásra, vagy hatalmas bulikra vágysz, itt mindent megtalálhatsz. A mediterrán hangulat elfelejteti a hétköznapok gondjait, a vízpart zaja abszurd nyugalmat áraszt.