2020. február 18.
Keresés

Samu Kriszta Mazsi: „A sportot nem szabad nyűgként felfogni”

Samu Kriszta Mazsi arcára és hangjára a legtöbben a TV2 Rising Star című tehetségkutatójából emlékezhetnek. Az énekesnő hangja nem, de külseje jelentős változáson ment keresztül: a telt nő életmódváltásának köszönhetően több mint 15 kilótól szabadult meg.

Countrysra vették a figurát a sztárok!

Cowboy kalap, lasszó, mit sem sejtő marhacsorda, lovak és három, mindenre elszánt híresség. Singh Viki, Tóth Roland és Sipos Tomi egy Amerikát idéző ranchre látogattak. A sztárok countrysra vették a figurát, és egy délutánra belekóstoltak a farmerek életébe, egy perc alatt felforgatva az addigi idillt.

Végső hajrában a Red Bull Pilvaker szereplői

Gőzerővel készülnek az idei Red Bull Pilvaker fellépői: Singh Viki, Fluor Tomi, Diaz, Kiss Ádám és a többi művész egy budai próbateremben próbálnak összehangolódni. Március 15-én két előadáson is bizonyítania kell a sokszínű csapatnak.

A Dal 2015: A Leander Rising nyerte az Akusztik versenyt

Nagyot ment a Leander Rising a Dal 2015 akusztikus versenyében. Már az elődöntőt is toronymagasan vitte összesítésben. A vasárnap éjfélkor zárult döntőt végül magabiztosan nyerte a jól hajrázó Antal Timi és a Spoon előtt. Leanderék 14 572 szavazattal 43,26%-os szavazati aránnyal lettek az elsők, míg Antal Timi 33,45%-kal a második és a Spoon 10,76%-kal a harmadik helyen végzett.

A Dal 2015: Szabó Ádám tarolt a második elődöntőben

Szombaton este sor került az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának második elődöntőjére. Amíg múlt héten csupán egyetlen rutinos versenyzővel találkoztunk, addig most több Dal-os "veterán" is bemutathatta új szerzeményét.

A Dal 2015: Ők lesznek a második elődöntőben

A Dal 2015 első elődöntőjével a közmédia legnézettebb műsora lett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója. A két órás műsort 2 millió 97 ezren követték figyelemmel.

Szakács Gergő: "Rutinos kieső vagyok!" (interjú)

Szakács Gergő több tehetségkutatókban is feltűnt már (X-Faktor 2010, Rising Star), de sokaknak a YouTube-os feldolgozásai által vált ismertté. A Dal 2015 első elődöntője előtt bizakodva nyilatkozott az énekes.

Rising Starosnak szerzett dalt Kállay-Saunders András

Akik követik Kállay-Saunders András mindennapjait, azok tudhatják, hogy az egykori Megasztáros énekes mostanában igen sokat stúdiózik és Szakos Krisztián stúdiójában készíti új albumát.

Samu Kriszta Mazsi Közönségtalálkozó

Samu Kriszta Mazsi jóvoltából tavaly tucatnyi koncertet ajánlottunk Nektek. Az énekesnő az év végén szerencsét próbált a Rising Star tehetségkutatójában, ahol a legjobb 24 énekes közé jutott.

Cotton Club Singers Húszéves Jubileumi Koncert

Megalakulásának 20. esztendeje tiszteletére nagyszabású koncertet tart a Cotton Club Singers. Az ünnepségre 2015. január 12-énm az Erkel Ferenc Színházban kerül sor.

Így készülnek A Dal 2015-re a zsűritagok

December közepén kiderült, hogy ki az a 30 előadó, aki megküzdhet a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A Dal 2015 felhozatala igen színes, a szerzeményekről pedig (egy mobilapplikáció segítségével) a nézők mellett egy szakmai zsűri dönt majd.

Akusztik Night Szakács Gergővel, Fluorral, és az Indigó Utcával

Télesti forralt bor a léleknek Szakács Gergő és az Indigó Utca felszolgálásában. A műsorban közreműködik a Wellhello egyik elnöke, Fluor is.

Soul Szilveszter Gondi Helénnel

Minőségi partival búcsúzik az óévtől a pesti mulató.
Idén szilveszterkor a „fekete tánczenét” választotta témájául az Orfeum, amelyben partnere – éppúgy, mint az előző 3 évben – a Luxfunk Radio Party csapata lesz.

Új esély a párbaj kiesőinek a Rising Star-ban

Ördög Nóriék többször hangsúlyozták már, hogy a TV2 legújabb tehetségkutatójában különösen fontos szerephez jut a közönség. Nos, úgy tűnik ez valóban így van, hiszen az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők.

"Ezért a dalért küzdöttem" - interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő arca és hangja sokaknak lehet ismerős. Legutóbb a Rising Starban vett részt, de a legtöbben alighanem Youtube-os cover anyagairól ismerhetik a fiatal énekest. A Petőfi rádió Talpra magyar műsorának szerdai adásában pedig kiderült, hogy Gergő A Dal-ban bizonyíthat Ősz utca című saját számával.