2019. június 19.
Keresés

Az Alpokban jártak az Éjjel-Nappal Budapest szereplői

A legmagasabb osztrák hegycsúcs a 3798 méter magas Grossglockner lábánál, igazi magashegyi környezetben töltöttek pár napot az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai.

Jégre léptek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai

Az osztrák síparadicsomba, Obertauernbe készül az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat forgatni. A főszereplők közül néhányan bemelegítésképpen curlingben mérték össze tudásukat a Kamaraerdőben található pályán.

Síszimulátoron az ÉNB sztárjai

Idén télen ismét egy ausztriai síparadicsomban, Obertauernben is forgat majd Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozata az Éjjel-Nappal Budapest.

Néptáncolni és síelni tanulnak Ada fiai

Ada világéletében a sport megszállottja volt, ezt a szeretetet pedig fiai is örökölték tőle. A csinos műsorvezető mindenféle testmozgást kipróbált már a korcsolyázástól a sportgimnasztikáig, most pedig személyi edzőként is bizonyít. Egy téli sport azonban egészen eddig kimaradt az életéből: síelni csak az ikrek kedvéért akar megtanulni.

Meztelenül csajozott az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Lali Ausztriában is azonnal felhívta magára a figyelmet, amikor meztelenre vetkőzve próbált meg elcsábítani egy lányt, persze sikertelenül. De nem ez volt az egyetlen őrültség, amit síelés közben művelt a sorozatsztár.

Életmentő műtéten esett át Michael Schumacher, állapota kritikus

Magyar idő szerint 23 órakor írta meg a BBC, hogy életveszélyes állapotban van Michael Schumacher. Az orvosok azonnal életmentő beavatkozást végeztek rajta, de állapota jelenleg válságos.

Súlyos balesetet szenvedett Michael Schumacher

Michael Schumacher síelés közben szenvedett súlyos balesetet az Alpokban, a hétszeres világbajnok pilótát mentőhelikopterrel szállították kórházba.

SNOWATTACK 2014

Európa egyik legnagyobb sí-, snowboard és zenei fesztiválja, a SNOWATTACK, 2014-ben is megrendezésre kerül a MEEX és a SZIGET közös szervezésében.