2019. május 23.
Keresés

10 érdekesség a SOJA zenekarról

5 hét múlva adja első önálló koncertjét a legnépszerűbb amerikai reggae banda, a SOJA. Addig is tíz érdekesebb információ a zenekarról, nem csak rajongóknak:

Mary PopKids 5. születésnapi koncert

Januárban van 5 éve, hogy először színpadra állt a Mary Popkids! Ezt megünnepelve, négy vonóssal kiegészülve, szimfonikus műsorral készül a formáció. A csapat meghívását elfogadta Sena és zenekara, valamint az élő one-man showjával érkező Iamyank is, így az egész este zseninek ígérkezik.

SZIGET Fesztivál - HARMADIK nap programok

Már nem kell várnotok arra, hogy Európa legnagyobb buliján vegyetek részt. Kezdetét vette hazánk legszínesebb fesztiválja, amely mára már igazi kulturális eseménnyé nőtte ki magát.

Irie Maffia koncert a Budapest Parkban

A reggae, a hip-hop, a rock és a funk csap össze július 11-én a Budapest Park színpadán.

Egy nap a hétköznapi hősökért

Egymásért tenni jó dolog – Erre hívja fel a figyelmet a Hősök Tere kezdeményezés, akik június 15-én több neves hazai zenekar részvételével ingyenes fesztivált szerveznek.

Helló Hősök Fesztivál a Budapest Parkban

Újabb ingyenes fesztiválra kerül sor Budapesten, ezúttal a Parkban.

A Petőfi Rádió bemutatja: STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

Idén először kerül megrendezésre a Petőfi Rádió nevével beharangozott Strandfesztivál, amely augusztus 18. és 21. között várja a szórakozni vágyókat. Mi most eláruljuk nektek, hogy a három nap alatt milyen hazai és külföldi előadókra tombolhattok hajnalig!