2018. augusztus 17.
Keresés

100 fellépővel és 200 programmal 125 ezer embert vár az EFOTT

Dub FX az olaszokhoz hasonlítja a magyarokat, Náksi Attila idén már a fiaival fesztiválozik, Kowalskyék fiatalos lendületességet céloznak meg, Horváth Boldi pedig a közönség mellett a programokat és a szervezést is méltatja – derült ki a 43. EFOTT sajtótájékoztatóján. Az immáron hat naposra bővített fesztivál 2018-ban július 10-16-a között érhető el Velence-Sukoró térségében. A szervezők erősebb lineuppal készülnek, mint valaha és 125.000 résztvevőre számítanak.

Dub FX is ritmust lép az idei EFOTT-on

Az ausztrál utcazenész már szinte hazajár Magyarországra, de rajongói el is várják ezt tőle. A folyamatosan új és így megunhatatlan zenét komponáló Dub FX 2018. július 10-16. között az EFOTT-on lép majd újra színpadra olyan világhírű fellépők mellett, mint John Newman, Jessie J, Lost Frequencies és a Volbeat. A páratlan nemzetközi felhozatal mellett természetesen a hazai kedvencekről sem feledkeznek meg a szervezők – sőt az idén a vártnál hamarabb közzétették a fellépők névsorát.

Rúzsa Magdi a Budapest Parkban

2017-ben ez lesz az egyetlen budapesti koncertje Magdinak!
▶ Jegyek már kaphatók ◀

Rúzsa Magdi Artisjus- és Fonogram díjas énekesnő, pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé.Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt. 2011. november 16-án bemutatott Magdaléna Rúzsa koncert vallomásokkal estjét eddig 60 ezer ember látta, mely a Pesti Színház repertoárjában immár a hatodik évadban látható. 2013-ban az Egyszer, a Szerelem, 2014-ben a Nélküled, és az Ég és föld, 2015-ben az Április és a Tejút, 2016-ban az Érj hozzám című dalok nagy slágerek lettek, s ez tovább növelte, erősítette az énekesnő népszerűségét. 2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, eddig 28 városban mutatták be nagy sikerrel, telt házzal előadásukat. 2016. február 26-27- én 18 ezer ember előtt adott dupla koncertet a Budapest Arénában. 2016. november 25-én jelent meg az Érj hozzám című stúdió album, és a dupla telt házas Aréna cd/dvd kiadvány.

Rúzsa Magdi agarakkal és versenylóval melegít a Derbyre

Rúzsa Magdi már gőzerővel készül a Derby és Gasztroangyal Fesztiválra, ám nem csak különleges hangját edzi a pénteki fellépésre. Az énekesnő versenyagarak és egy versenyló társaságában vette szemügyre a Kincsem Parkot, ahol pénteken az izgalmasnak ígérkező galopp-, agár- és ügetőversenyek után nagyszabású koncertet ad majd.

Illatfelhőbe borult az Elle Fashion Show 2015

Szenzációs hangulatban, a divat szerelmeseinek gyűrűjében zajlott a tavasz legelőkelőbb eseménye, az Elle Fashion Show. Oláh Zsigmond, a legújabb tervezőgeneráció tagjaként 2015-ös őszi-téli kollekciójával elbűvölte a közönséget. A Zigi Brand nőiesen könnyed darabjainak bemutatását mámorító illatfelhő és óriási taps kísérte.

A Dal 2015: Szabó Ádám tarolt a második elődöntőben

Szombaton este sor került az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatójának második elődöntőjére. Amíg múlt héten csupán egyetlen rutinos versenyzővel találkoztunk, addig most több Dal-os "veterán" is bemutathatta új szerzeményét.

A Dal 2015: A Passed nyerte az első elődöntőt

Szombaton este 20:25-től elindult az Eurovíziós Dalverseny hazai válogatója, A Dal. Az első elődöntőben 10 előadó mutatta be szerzeményét, az egyetlen rutinos versenyző pedig Dallos Bogi volt.

Így készülnek A Dal 2015-re a zsűritagok

December közepén kiderült, hogy ki az a 30 előadó, aki megküzdhet a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért. A Dal 2015 felhozatala igen színes, a szerzeményekről pedig (egy mobilapplikáció segítségével) a nézők mellett egy szakmai zsűri dönt majd.

Halloween vs. Mindenszentek a sztárok körében

Mindenszentek, avagy az üdvözült lelkek emléknapját elsősorban a katolikus keresztény világ tartja, mégpedig november elsején. Azonban kis hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az ezt megelőző Halloween, amikor október 31.-én éjszaka mindenféle mókás, ijesztő maszkokban, jelmezekben partiznak az emberek.

Itt van az ősz, itt van újra a Budavári Borfesztivál!

Szeptember közepén a 23. Budavári Borfesztivál kerül megrendezésre a Budai Vár teraszain. Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye 2014. szeptember 10-14. között várja a borok kedvelőit.

23. Budavári Borfesztivál

Aki a Borfesztivál forgatagában, ám nyugodt környezetben, terített asztalnál szeretné elfogyasztani ebédjét vagy vacsoráját, az megteheti a Barokk kapu alatt elhelyezkedő kényelmes és exkluzív Budapest Terrace-on. A Budavári Borfesztivál új gasztronómiai szolgáltatásának köszönhetően előre lefoglalhatja helyét, nem kell sorban állnia sem a Borfesztivál belépőjegyért, sem a finom falatokért. A sok séta, borozgatás vagy a koncert után pár órára megpihenhet, és kényelmesen étkezhet barátaival, családjával. Ha mégsem tud eljönni a Borfesztiválra, az előre megváltott Budapest Terrace menüjét október 15-ig elfogyaszthatja a helyszínen. A „Terített asztal” jegy magában foglalja a Borfesztivál napi belépőjegyét soron kívüli bejutással, 2 órányi időtartamra exkluzív helyen egy terített asztalt egy háromfogásos ebéddel vagy vacsorával, és VinAgora - díjnyertes borokkal.

Csík Zenekar koncert a SYMA Csarnokban

A Kossuth-díjas, többszörös platinalemezes Csík Zenekar nagysikerű Óévbúcsúztató Nagykoncertjei sorozatát folytatva ezúttal Rúzsa Magdit és a Fitos Dezső Társulatot hívta meg közös ünneplésre!

Jogdíj miatt akadt ki Pataky Attila

A jogdíj mindig is egy kényes kérdés volt az előadók körében, azonban a Nemzeti Kulturális Alap döntése miatt Pataky Attila most az átlagosnál is mérgesebben áll a dolgokhoz.

Idén is útjára indul a Class Fm nyári roadshowja

Magyarország leghallgatottabb rádiója most ünnepli ötödik születésnapját, éppen ezért a nyári hónapokban magasabb fordulatszámra kapcsol. Élő rádióműsorokkal, sztárokkal és fergeteges koncertekkel járja be az országot a roadshow.

Fonogram 2013: Így vonultak végig a sztárok!

Vasárnap este megrendezésre kerül az egyik legrangosabb hazai zenei díjátadó, a Fonogram! Az idei gála teljesen másnak ígérkezik, mint korábban!