2019. december 11.
Keresés

Újabb ötcsillagos bálra készülhet a magyar celebvilág

Kevesebb mint két hónap és a magyar sztárvilág újra estélyibe bújik: 2018. február 10-én rendezik a Story Ötcsillag és Díjátadó Gálát. A báli szezon egyik legpatinásabb eseményén 19. alkalommal adják át a Story Ötcsillag és Érték-díjakat a fővárosi Corinthia Grand Hotel dísztermében.

Cserhalmi és Rózsa György három gyönyörű grácia társaságába került

Az év egyik legnagyobb társasági eseménye, a Story Ötcsillag és Díjátadó Gála február 11-én újra a budapesti Corinthia Grand Hotelbe várja vendégeit. A Story magazin idén tizennyolcadik alkalommal díjazza az olvasók, illetve a szakmai kuratórium döntése alapján kimagaslót alkotó médiaszemélyiségeket, művészeket és sportolókat. Pataki Ági, Miklósa Erika és Kovács Ági már tavaly is a grémium tagjai voltak, melléjük Cserhalmi György és Rózsa György csatlakozott, ők együtt öt kategóriában adják át az Érték-díjakat.

ByeAlex és Cserpes Laura együtt neveli közös gyermekeiket?

Még mielőtt bulvár szenzációt szagolna ki bárki is...nem! ByeAlex és Cserpes Laura nem alkotnak egy párt és még csak nem is élnek együtt a Rózsadombon! Csupán ByeAlex-nek van kiváló humorérzéke, hogy a tétlen újságírókat fricskázza.

Pesti lányokról és falfirkákról énekel ByeAlex legújabb dalában

Ismét új dallal jelentekzik a magyar hipszter egyéniség, ByaAlex, aki ezúttal a fővárosról és neonfényekbe öltözött lányokról énekel. Az új sláger máris a magyar rádióhallgatók kedvencévé vált, ami a héten debütált a Class 40-en.

Állati Buli a Tavirózsa Kempingben

Írd fel a naptárba: Augusztus 20-21-ig Állati Buli a Tavirózsa Kempingben!

Hoppá! Levetkőztek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

Lali, Joe és Kristóf megmutatta mit rejtegetnek a ruhanemű alatt. Mindezt a Blikk hölgyolvasóinak kedvéért tették a hónapok alatt népszerűvé vált srácok. Joe (42), Kristóf (27) és Lali (25) még egy rózsával is készültek a fotózásra.

A Magyar Televíziózás nagy öregjei

Sokan szidják a műsorvezetőket, ami tulajdonképpen érthető, hiszen olyanok kapnak lehetőséget, mint Csobot Adél, vagy Young G (született VV Béci). Nem szabad elfelejteni, hogy voltak a magyar televíziózás történetében olyan kiemelkedő karakterek, akik miatt érdemes volt bekapcsolni a készüléket.

ByeAlex nem tervez tévés karriert

A Dal digitális kommentátoraként kicsit belekóstol ByeAlex a műsorvezetői szerepbe. Szombat este a verseny második elődöntője is lezajlott.

ByeAlex mindig képes megújulni!

A Fonogram díjas énekes stílust teremtett nem csak a zenében, hanem külsejében is. Az Eurovíziós Dalfesztivál 2013-as sikerének köszönhetően az egész ország megismerte a 29 éves srác nevét.

ByeAlex búskomor romantikája magával ragad

Alex új dalával lepte megrajongóit Szenteste. Az én rózsám című dalt kaptuk a fa alá, ami egy gyönyörű szerelem története.

Curtisnek hosszú ideje nem áll fel!

Az idei nyár a fesztiváloké Majkának, Curtisnek és BLR-nek is. A Campus Fesztiválon beszélgettünk a srácokkal, vagyis próbáltunk...

Új külsővel koncertezik Tolvai Reni!

Az egykori Megasztáros rengeteget fogyott. Tolvai Reni új módszerrel vágott bele a fogyózásba!