2020. augusztus 10.
Keresés

Puskás Peti: „Ma már jobban értek a nők nyelvén”

Puskás Peti egy igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. Régebben például előfordult, hogy egy-egy nőnapot használt arra, hogy még ha apró lépésekkel is, de közelebb kerüljön kiszemeltjéhez.

Csillagok közé repítette kedvesét Varga Győző

Rendhagyó randival lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja! A közelgő Valentin nap alkalmából Győző egy nem mindennapi vacsorával készült – kibérelte a Planetáriumot, és ezzel egyenesen a csillagos égbolt alá vitte kedvesét, akivel édes kettesben nosztalgiáztak életük legromantikusabb pillanatairól.

Örömlányként pózol Palvin Barbi

A magyar szépség legújabb munkáját a L’Officiel magazinban láthatjuk. A fotók kissé felkavarták az állóvizet, ugyanis Barbi örömlányt alakít a képeken.

Érzelmek, melódiák, és energia a Frank Sinatra - A hang előadásban

Miként választják meg Kennedyt elnöknek? Miféle maffiakapcsolatokat folytatott Frank Sinatra, és milyen nő ügyei voltak élete során? Hogyan hagyta ott szerető feleségét, gyermekeinek édesanyját, és miként formálta őt rögös életútja? Mindezt kiderül az Experidance Tánctársulat és Békéscsabai Jókai Színház közös produkciójából!

Roma motívumok a Marie Claire Fashion Days kifutóján

Már csak néhány nap, és ismét itt az év leglátogatottabb divateseménye. Az idei Marie Claire Fashion Days különlegessége, hogy november 9-én, vasárnap egy kiemelt márka, a Romani Design mutatja be a tradicionális roma motívumokat és modern stílusjegyeket ötvöző „My identity – My freedom” nevű legújabb kollekcióját. A Romani Design a roma divat megismertetésén kívül egy nyitottabb, toleránsabb társadalomért is tenni akar. Ezt a nemes célt a Marie Claire is támogatja.

Forma 1-es pilóták ellen versenyzett Bende Adrienn

A Lotus Forma 1-es csapatának két pilótája Romain Grosjean és Pastor Maldonado ellen küzdött Bende Adrienn a Lotus Ladies Cup versenyzője, aki Michelisz Norberttel alkotta a Hungarian Heroes elnevezésű csapatot.

Partmozi: King curling

Szeptember 24-én, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy norvég alkotást, a King curling-t láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Oh, boy

Szeptember 17-én, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy német alkotást, az Oh, boy-t láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Pardon

Szeptember 10-én, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy dán alkotást, a Pardon-t láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Egy hölgy Párizsban

Szeptember 3-án, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy francia alkotást, az Egy hölgy Párizsban-t láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Rúzs, reptér, satöbbi

Augusztus 27-én, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy svéd alkotást, a Rúzs, reptér,satöbbi-et láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Nekem Budapest

Augusztus 20-án, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy magyar alkotást, a Nekem Budapest-et láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Pasiból lett férfi

Augusztus 13-án, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy norvég alkotást, a Pasiból lett férfi-t láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Post Tenebmas Lux- Felhők felett

Augusztus 6-án, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy mexikói alkotást, a Post Tenebmas Lux: Felhők felett-et láthatjátok nagy kivetítőn.

Partmozi: Violeta - Köszönet az életnek

Július 30-án, szerdán Partmozi a Duna parton. Ezúttal egy chilei alkotást, a Violeta: Köszönet az életnek-et láthatjátok nagy kivetítőn.