2018. augusztus 15.
Keresés

Zimány Linda is a rövidre voksol!

Bár Zimány Lindát gyönyörű hosszú hajával szokhattuk meg, most mégis úgy döntött, hogy rövidre vált! Instagram oldalán közzétett vadító fotóiba már a rajongói is beleszerettek, hiszen új, vállig érő frizurája nemcsak, hogy jól áll neki, de abszolút követi a nyári trendeket is.

Merész döntésre szánta el magát Keresztes Ildikó

A népszerű énekeső régóta dédelgetett vágyát váltotta valóra és rövid, vagány frizurát vágatott magának, ráadásul Ildikó szőke tincsekre váltott.

Akciódús és drámai jelenetek a Jóban Rosszban

Száraz Dénes ismét búcsút int a Jóban Rosszban rajongóinak. A színész ezúttal Balázs szerepében látható utoljára a TV2 sikersorozatában. A Roland és Balázs párharcának leforgatása komoly előkészületeket igényelt a stábtól.

Egy rajongó hozta vissza az életbe Szabó Zsófit

Április 4-én elhunyt az egyik legnépszerűbb magyar mesemondó, Szabó Gyula. A Nemzet Színészére mindig is büszke volt szintén színész lánya, Szabó Zsófi, aki mély fájdalommal a lelkében fordult magába a gyász időszakában.

Kártyavárként omlott össze Szabó Zsófi

A Jóban-Rosszban színésznője néhány hónappal ezelőtt elvesztette édesapját, majd szerelmét, Nagy Tamás Grandét is kirúgták munkahelyéről.

Előkerült a csendre vágyó Szabó Zsófi!

A bájos színésznő korábban napi szinten posztolt közösségi oldalán rajongóinak.

Megdöbbentő átváltozáson esett át a színésznő!

Szabó Zsófi nem rég vesztette el imádott, mesemondó édesapját. És mivel egy nő főleg akkor változtat magán, mikor valami változás áll be életében...