2019. január 21.
Keresés

Samu Kriszta Mazsi: „A sportot nem szabad nyűgként felfogni”

Samu Kriszta Mazsi arcára és hangjára a legtöbben a TV2 Rising Star című tehetségkutatójából emlékezhetnek. Az énekesnő hangja nem, de külseje jelentős változáson ment keresztül: a telt nő életmódváltásának köszönhetően több mint 15 kilótól szabadult meg.

Szakács Gergő: "Rutinos kieső vagyok!" (interjú)

Szakács Gergő több tehetségkutatókban is feltűnt már (X-Faktor 2010, Rising Star), de sokaknak a YouTube-os feldolgozásai által vált ismertté. A Dal 2015 első elődöntője előtt bizakodva nyilatkozott az énekes.

Rising Starosnak szerzett dalt Kállay-Saunders András

Akik követik Kállay-Saunders András mindennapjait, azok tudhatják, hogy az egykori Megasztáros énekes mostanában igen sokat stúdiózik és Szakos Krisztián stúdiójában készíti új albumát.

Samu Kriszta Mazsi Közönségtalálkozó

Samu Kriszta Mazsi jóvoltából tavaly tucatnyi koncertet ajánlottunk Nektek. Az énekesnő az év végén szerencsét próbált a Rising Star tehetségkutatójában, ahol a legjobb 24 énekes közé jutott.

Akusztik Night Szakács Gergővel, Fluorral, és az Indigó Utcával

Télesti forralt bor a léleknek Szakács Gergő és az Indigó Utca felszolgálásában. A műsorban közreműködik a Wellhello egyik elnöke, Fluor is.

Soul Szilveszter Gondi Helénnel

Minőségi partival búcsúzik az óévtől a pesti mulató.
Idén szilveszterkor a „fekete tánczenét” választotta témájául az Orfeum, amelyben partnere – éppúgy, mint az előző 3 évben – a Luxfunk Radio Party csapata lesz.

Új esély a párbaj kiesőinek a Rising Star-ban

Ördög Nóriék többször hangsúlyozták már, hogy a TV2 legújabb tehetségkutatójában különösen fontos szerephez jut a közönség. Nos, úgy tűnik ez valóban így van, hiszen az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a nézők.

"Ezért a dalért küzdöttem" - interjú Szakács Gergővel

Szakács Gergő arca és hangja sokaknak lehet ismerős. Legutóbb a Rising Starban vett részt, de a legtöbben alighanem Youtube-os cover anyagairól ismerhetik a fiatal énekest. A Petőfi rádió Talpra magyar műsorának szerdai adásában pedig kiderült, hogy Gergő A Dal-ban bizonyíthat Ősz utca című saját számával.

Pásztor Anna stílusosan hordja magán az extrémitást

Pásztor Annáról eddig is tudtuk, hogy egy igazi kaméleon, aki nem hogy nem fél az extrém jelmezektől, de védjegyévé váltak a vadabb szerelések. Az Anna and the Barbies énekesnője a színpadon is szeret különc ruhákban megjelenni, ám a Rising Star műsorában valamivel kifinomultabb szettekben láthatjuk.

Rising Star 2014: Ők párbajoznak vasárnap

November 30-án folytatódik a Rising Star, amikor sor kerül az első párbajadásra. A döntés ezúttal is a nézők kezében lesz, és az jut tovább a párbajok során, aki a magasabb százalékot éri el ellenfelénél.

Rising Star 2014: Kialakult a Top 24-es mezőny

A TV2 elhozta Magyarországra a nemzetközi piac legújabb tehetségkutató műsorát a Rising Start. Végre hosszas válogatás és izgalom után, vasárnap este kialakult a legjobb 24-es mezőny.

Értük szorítunk a Rising Starban ma este

A Rising Star új élményt nyújt a nézőknek, hiszen a TV2 legújabb tehetségkutatójában az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a képernyő előtt ülők. Ugyanis ők egy mobilapplikáció segítségével voksolhatnak a versenyzőkre.

Ők alkotják a Rising Star zsűrijét

November 9-én indul a Rising Star. A zsűri már gőzerővel belevágott a legtehetségesebb énekesek kiválasztásába, hogy aztán a nézők egy vadonatúj mobil applikáció segítségével döntsenek majd a versenyzők sorsáról.

Liptai Claudia és Ördög Nóra karrierje mérföldkőhöz érkezett

Claudia és Nóra 13 éve, hogy újra meg újra a legnépszerűbb, legszórakoztatóbb televíziós műsorokat szállítják otthonunkba. A két műsorvezetőnő népszerűsége a saját egyéniségében rejlik.

Liptai Claudia ezt gondolja Ördög Nóráról

Amíg az RTL Klub egyik legnagyobb tévés arca Ördög Nóra volt, addig a TV2-nél Liptai Claudia az, aki sok-sok esztendeje már, hogy nevét a csatornához kötik az emberek. Nóri váltásával azonban alaposan felkavarta az állóvizet.