2020. május 29.
Keresés

Love Revolution: 100 éve született Nelson Mandela

„Közösen képesek vagyunk elérni, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés” áll - egyebek mellett - a Sziget Love Revolution kiáltványában. Ennek jegyében – több helyszínen - hazájukban ismert dél-afrikai zenészek fellépésével emlékeznek meg Nelson Mandeláról, születésének 100. évfordulója alkalmából.

2015 első Random Trip koncertje

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal.

Kasza Tibi szépségekkel zsűrizett!

Kasza Tibit nemrégiben felkérték, hogy legyen a Miss Oil szépségverseny elnöke. Larion Zoét és Bertók Mayát kérte meg, hogy segítsenek neki a lányok kiválasztásában. A két szépség rutinos, hiszen mindketten megnyertek már egy-egy versenyt és jól tudják, kiből lehet győztes. Tibi a zsűrizés közben hallgatott a lányokra is, de leginkább a saját megérzései irányították.

Varga Viktor nem akar Berki Krisztián lenni!

Idén a sport és az egészséges életmód fontossága mellett a nevetésé volt a főszerep a Fitbalance Aréna sajtótájékoztatóján. A rendezvényre rengeteg híresség érkezett és a rossz időt kompenzálva mindenki mosolygott és poénkodott.

Íme a 2014-es Emmy-gála legjobb ruhái

Hétfőn éjjel végre megrendezésre került a 66. Emmy-gála. A tévések Oscarján tucatnyi díj talált új gazdára, megemlékeztek Robin Williamsről, a legtöbb trófea pedig idén is HBO-nál kötött ki.

Rihanna elárulta, hogy ki a legjobb pasi a világon

A barbadosi énekesnő nagy példaképeiről mesélt az egyik magazinnak, így kiderült, hogy kit tart a világ legszexibb nőjének, és a legjobb pasijának.

Kulcsár Edina igazi kaméleon - interjú Magyarország szépével!

Kulcsár Edina egy gyönyörű modell, aki már az idei Miss World Hungary válogatóján kitűnt stábunknak. A mezőnyben sok szép lány volt ugyan, de Edina kisugárzásával percek alatt képes rabul ejteni az embert.

Leonardo DiCaprio nem hódol be a divatnak- Street Style 15.

Leonardo DiCaprio a filmes világ egyik legnagyobb és legkeresettebb színésze. Munkáinak sikerei abszolút őt igazolják, még akkor is, ha eddig "csak" jelölték Oscar-díjra.

Jazzy Fesztivál 2014: Első nap

Egy Fesztivál, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi. Egy felejthetetlen 3 napos hétvége októberben a Jazzy nagyjaival!

Világsztárok, akik megvoltak Palvin Barbinak

Palvin Barbi karrierje több esztendeje már, hogy egyre feljebb ível. A magyar modell népszerűsége töretlen, szépségének még a legnagyobb világsztárok is behódolnak.

Téged is vár a SZABADULÓ SZOBÁK ÉJSZAKÁJA!

Hagyományteremtő céllal 2014. augusztus 1-én, első alkalommal kerül megrendezésre a SZABADULÓ SZOBÁK ÉJSZAKÁJA nevű rendezvény sorozat. A kezdeményezéshez 10 város, több mint 50 szobája csatlakozott.

Rio Classic buli

Az elmúlt évek és napjaink legnagyobb slágerei ezen az estén a Cafe del Rio-ban! Az a hangulat, amit minden buliból hiányolsz és azok a zenék, amikre a legnagyobbat tombolsz!

F1 hétvége a Rioban

Startolj el a Forma1-es hétvégén egy óriási, két napos bulival. Száguldó ritmusok, gyönyörű gridgirlök és a legfinomabb koktélok várnak a város elsőszámú szabadtéri szórakozóhelyén!

Lacora - Mr. Kaufer és a RIO Saturday

A város elsőszámú szabadtéri szórakozóhelye vár ezen a héten is! A RIO szombat esti teltházas szabadtéri partija a legnagyobb klubslágerekkel és az ország vezető DJ-ivel!

Rihanna bármikor megmutatja tökéletes alakját

Ez igen! Rihanna megmutatta az irigylésre méltó tökéletes alakját Rio de Janerioba, a VB-döntő előtti éjszakán.