2018. július 18.
Keresés

Vesd bele magad a nyárba a Nickelodeonnal!

Végre itt a várva várt szünidő – izzítsd magad a nyári kalandok játékos kavalkádjára a Nickelodeon egész nyarat átfogó eseménysorozatával! A tavalyi nagysikerű Strandolimpia után idén, június 25-én a harkányi strandon „kapcsol be” a NyárON NickelodeON rendezvénysorozat. A road-show az ország számos pontján feltűnik majd, ahol a gyerekek SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak, miközben különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik a tudásuk.

Megnyitja kapuit a II. Keresztény Színházi Fesztivál!

9 napon át, 4 helyszínen, 17 különleges produkcióval és 4 külföldi társulattal várja látogatóit a II. Keresztény Színházi Fesztivál. Az Újszínház rendezvénysorozata Kocsis István Az áldozat című drámájával veszi kezdetét pénteken. A Szent Margit legendáját feldolgozó premierdarab nem véletlenül vált a Fesztivál nyitányává, ugyanis a főpróbával összekötött sajtótájékoztatón Tordai Teri, színművésznő, Dörner György, a teátrum igazgatója, valamint Nagy Viktor, rendező is arról beszélt, hogy a ke­resz­tény szellemiséget olyan min­den­ki­hez szó­ló hét­köz­na­pi tör­té­ne­te­ken ke­resz­tül sze­ret­nék közvetíteni, mint amilyenné igyekeztek formálni IV. Béla leányának legendáját.

Mini Symbol Synpad: Békakirályfi, majd Családi Vasárnap a Symbolban

A "Mackótanya" egy olyan kézműves foglalkoztató műhely, mely elsősorban gyerekek számára kínál programokat. Népi mesterségeken, hagyományokon alapuló játékokat és aktív elfoglaltságot, szórakozást adnak a résztvevőknek. Most a Békakirályfi csodálatos meséjét elevenítik meg a kicsiknek bábfigurákkal, interaktívan bevonva őket a történetbe. Utána Symbol Családi Vasárnap programjai: töltsd nyugodtan a vasárnapi családi ebédet! Míg a szülők ebédelnek 12:00-16:00 között számtalan színes foglalkozással kötik le a gyerkőcöket. Most fonálból fonnak, szőnek és képeket ragasztanak, különleges alkotásokat készítenek és egy újabb technikával ismerkednek a kicsik.

Savoya Park 10. születésnapi rendezvénye

A Savoya Park minden évben megünnepli működésének évfordulóját. Idén a 10. születésnapjára készül, ami az eddigi évek hasonló rendezvényeitől eltérően sokkal nagyobb volumenű lesz, ezáltal remélhetőleg sokkal jelentősebb látogatói létszámot generál majd. A születésnapi rendezvény idén két részből fog állni, két helyszínen zajlik majd: 10.00-tól 17.30-ig tart majd a beltéri rendezvény ( a Savoya Park közlekedő folyosóján, illetve a központi terén felállított színpadon). 17.30-tól 22.00-ig a Savoya Park parkolójának egy elkerített részén felállított nagyszínpadon koncertek lesznek láthatók és hallhatók.

A legjobb rendezvényzenekarban tanult Nkuya Sonia - Interjú

Az egykori Megasztáros tehetségre, Nkuya Soniára akkor került nagy médiafigyelem, mikor egykori párjával meg kellett küzdenie, hogy gyermekük az énekesnőnél lehessen. Májusban pedig kiderült, hogy ő a Sugarloaf új frontasszonya, ám ő eddig sem tétlenkedett. Sonia ugyanis nem máshol vált érett énekesnővé, mint Magyarország egyik legjobb rendezvényzenekarában, a PartYssimoban.

Pöttömkert a Parkban

Július 6-án délelőtt 10-kor másodszor nyitja tágra kapuit a Pöttömkert, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

Sinatra & Friends

Farkas Gábor Gábriel és zenekara 9 éve játszik együtt. Zenéjük képviseli a magyar dzsesszpalettán a klasszikus standard, easy listening, azaz szórakoztató, örökzöld zenét.

Dobogtasd meg a Váci utca szívét

Háromszáz piros esernyőt osztanak szét február 14-én az ötödik kerületi Március 15. téren. Így akarják megdobogtatni Bálint-napján a Váci utca szívét

Tenkesalja Böllérfesztivál 2014

A Tenkesalja Böllérfesztivál már hagyományként rendezi meg télen a disznóvágás napokat. Idén olyan sztárvendégeket várnak, mint Kefír, Müller Attila, MC Hawer.

Nemzetek Karácsonya a Nemzetiben

November 29. és január 2.-a között várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Múzeum a Nemzetek Karácsonyával. A 35 napig tartó rendezvényen minden héten más-más nemzetek mutatkoznak be tradicionális ételeikkel, italaikkal és különleges kultúrájukkal.