2020. július 4.
Keresés

Osztályfőnöknek állt Puskás Peti

Új szerepben próbálta ki magát Puskás Peti: osztályfőnöknek állt, ugyan csak egy rendhagyó óra erejéig. Az énekes egy budapesti gimnázium végzős diákjaival beszélgetett a társadalmi felelősségvállalásról, és Peti bevallotta, meglepte őt a diákok nyitottsága.

Éder Krisztián rendezte Zséda új klipjét

Az énekesnő októberben rukkolt elő legfrissebb slágerével. A véget nem érő szerelmek hangulatát megidéző Hány percet élsz igazi különlegesség, hiszen egyszerre találhatjuk meg benne a pop, a dance és a country stílusjegyeit, amelyhez az akusztikus gitárjáték teszi hozzá a szükséges pluszt.

Szerepelj musicalben! Sztárokkal játszhatsz egy színpadon!

Tóth Vera rendezőnő évek óta keresi, és egyengeti a fiatal tehetségeket, akiknek musicalekben, előadásokban ad szerepet, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek. Vera munkáját egy kiváló koreográfus, Király Béla (aki többek között a Casanova Night Musical koreográfiáját is készítette), valamint Fejes Szandra énekesnő-színésznő segíti.

Így viselkedünk az első vetkőzés közben

Emlékeztek arra a videóra, mikor egy filmes arra kért 20 egymás számára teljesen idegen embert, hogy a kamerák kereszttüzében csókolják meg egymást? Így lehettünk szemtanúi annak, hogy hogyan viselkedünk az első csók előtt, közben és után.

Puskás Peti élete legjobb klipjét rendezte meg

Az egykoron Megasztárban is szerencsét próbáló fiatal srác, Puskás Peti nem csak a zenélésben tehetséges. Legutóbb a Halott Pénz vadiúj klipjével örvendeztette meg a közönséget!

Nem ciki! Ezért lett az X-Faktor mentora Alföldi Róbert!

A HVG lapjának nyilatkozott a Jászai-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett színész, rendező.