2018. augusztus 15.
Keresés

A divattervező egy különleges barbershopban járt

Herczeg Zoli életében a külső nagy szerepet játszik, ezért haja és szakálla ápolását is igyekszik mindig a leghozzáértőbb kezekre bízni. A divattervező egy újonnan nyílt, különleges borbélyüzletet próbált ki, ahol a szakszerű szolgáltatás mellett különleges ételeket is kóstolhatott. Az új szalonban Busa Pista, az Irie Maffia zenekar frontembere, Fenyvesi Zoli, alias Wheelchairguy, Walkó Csaba a Compact Disco énekese és Lola is kíváncsi volt.

Kesha ezért vonult rehabra

A 27 éves énekesnő még januárba döntötte el, hogy rehabra megy étkezési zavarai miatt, mert úgy gondolta, hogy ez a probléma nem tűr halasztást, hiszen saját egészségével és karrierjével játszott. Erről a nehéz időszakról vall most .

Klinikára vonulhat Selena Gomez

Lelki gondokkal küzd Selena Gomez. Az énekes-színésznő családja nem bírja tovább nézni, hogy a tinisztár mennyire maga alatt van.

Selena Gomez köszöni, már jól van!

Selena Gomezről a hetekben több pletyka is napvilágot látott, miszerint az énekesnőnek önként kellett bevonulnia egy arizonai rehabilitációs központba. Gomez két hetet töltött az elvonón és most először üzent rajongóinak.

Selena Gomez feladta a rehabot

Selena Gomez családja és barátai kérésére vonult be két hete az arizonai rehabilitációs központba. Az énekesnő azonban a hathetes kezelésből csupán két hetet bírt ki.

Selena Gomez önként vonult elvonóra

Selena Gomez két hetet töltött az arizonai rehabilitációs központba, a napokban szabadult és most úgy érzi, hogy végre egészséges és rendben van. Na de miért kerülhetett oda?

Ke$ha legújabb klipje után rehabra vonult

Ke$ha a napokban adta ki legújabb videoklipjét a Dirty Love-ot. A kisfilmben az énekesnő hivatásos sztrippereket megszégyenítő módon válik meg ruháitól a színpadon.

Chris Brown szétvert egy autót

Chris Brown nem tud változtatni viselkedésén, dühkitörései már majdnem börtönbe juttatták. Most egy családlátogatás fulladt botrányba, Chris Brown annyira kiakadt, hogy neki esett anyja kocsijának.

A vízben eltűntek a különbségek

A Cseppek Háza Gyermek-rehabilitációs Központ 9. születésnapja alkalmából látványos vízi parádéval kedveskedett kicsiknek és nagyoknak.