2020. február 29.
Keresés

Újra megválasztják Magyarország szépét

Idén nagyszabású gála keretében derül ki, hogy ki lesz a legszebb magyar lány. A Miss World hazai versenyét az M1 és a Duna World élőben közvetíti majd július 20-án. A megmérettetésre több ezer lány jelentkezett, közülük választották ki az elő- és a középdöntőn a legszebb 20 hölgyet. Ők hamarosan egyhetes felkészítő táborba mennek, hogy a legjobb formájukat hozzák majd a döntőn.

"Nem tudom mindenkinek megoldani a problémáját" - interjú Sarka Katával

A Miss World a legszínvonalasabb szépségverseny, amelyen 104 ország képviselője méri össze tudását és báját a világszépe címért.

Miss World Hungary 2014 - A magyar Mila Kunis a legszebbek között!

A Miss World Hungary évenként megrendezésre kerülő magyar szépségverseny, melynek célja, hogy magyar versenyzőt küldjön a nemzetközi szépségversenyre. A cím jelenlegi birtokosa nem más, mint Rákosi Annamária.

Cserbenhagyta a rákos kislányt Miley Cyrus!

Találkozást ígért a beteg kislánynak, ám egy hétig várakoztatta őt és családját. A szülők közeli barátai felháborodtak az események után, és most szeretnék kiengesztelni a haldokló apróságot.

MAGENTA őszi kampány – Királylányok a kamera előtt

A napokban lezajlott a MAGENTA őszi/téli kollekciójának kampányfotózása. A cég, mint ahogy azt már megszokhattuk tőle, ismét egy jellegzetes budapesti helyszínt választott a fotózás helyszínéül, a Bazilika előtti, Szent István teret.

'Kocsis Korinna botrány' egyre durvább! Csalás volt a Szépségkirálynő verseny?

Beszámoltunk nektek arról, hogy Kocsis Korinna visszadobta a harmadik helynek járó koronát a Szépségkirálynő versenyében. Az adás után egy nappal pedig Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata is megszólalt az üggyel kapcsolatban!

Kocsis Korinna élő adásban mondott le a koronáról!

"Visszadobta" a koronát Kocsis Korinna! Botrány az élőadásban! R.Kárpáti Péter lánya is sikeres volt!