2019. április 18.
Keresés

Különleges Quimby koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Június 10-én egy éjszakára a megszokott hatos fogat helyett a Quimby negyvened magával tölti meg a Margitszigeti Szabadtéri Színpadot, az Óbudai Danubia Zenekarral ugyanis szimfonikus és rock and roll hangszerek crossoverének lehetünk fültanúi. És bár azt gondolnánk, hogy mi sem áll távolabb hazánk elsőszámú koncertzenekarától, egyik tagjukat bizony nem sok választotta el a konzervatóriumtól, míg a rock and roll szele meg nem csapta…

Világsztárok és exkluzív magyar koncertek a STRAND Fesztiválon

Új nevekkel rukkolt elő a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál: nemzetközi vonalon a Hurts mellé csatlakozott a Hollywood Undead, Tom Odell, Caro Emerald és a Chase and Status.

Köszöntsd itt a 2015-ös esztendőt! Bulik a fővárosban!

Bár rengetegen mondják, hogy az év utolsó napja ugyanolyan, mint az összes többi, mégis világszerte megünneplik a Szilvesztert! Reményekkel telve várjuk az új évet, hogy jobb, tisztább, boldogabb, és sikeresebb legyen az előzőnél. Íme néhány ötlet tőlünk, hogy igazán kellemes légkörben köszönthesd a 2015-ös esztendőt!

Quimby Szilveszter

A 2011-ben húsz éves Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, klubkoncertjei, színházas fellépései egyaránt eseményszámba mennek. Az év utolsó napján a MoM Kulturális Központban láthatjátok, hallhatjátok a zenekart!

Rekord számú látogató a Campus Fesztiválon

Vasárnap hajnalban véget ért Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseménye a debreceni Campus Fesztivál. A Nagyerdei Stadion rekonstrukciója után, egy teljesen megújult környezet várta a látogatókat, a szervezők igen látványos, és komfortos körülmények között építették fel a hatalmas fesztivál várost.

Quimby koncert a Kobuci Kert-ben

A 2011-ben húsz éves Quimby hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a fesztiválok állandó nagyszínpados fellépője, klubkoncertjei, színházas fellépései egyaránt eseményszámba mennek. Olyan formáció melynek lemezeire, zenéire és - ami legalább ennyire fontos - szövegeire nem lehet nem odafigyelni.

AlteRába Fesztivál 2014

2010-ben, Körmend környékét is elérte a fesztiválláz és – sokunk örömére – a Rába Parkban életre kelt a zenei fesztiválok és a motoros találkozók lelkesen és itthon igen nagy tömegben méltányolt hangulatából az AlteRába Fesztivál. A rendezvény helye pedig nem kérdés a palettán, hiszen az itt megtalálható ízes fesztivál-élménynek hála egy új hagyomány született Körmenden!

Birdy, a Quimby és Bogi esete a VOLT Fesztiválon

Az aranytorkú dalos pacsirta Birdy tavaly szeptemberben jelentette meg második stúdióalbumát, a Fire Withint, amely a nagy nemzetközi siker mellett aranylemez lett Magyarországon is. Az ünnepélyes átadásra a VOLT Fesztivál sajtósátrában került sor, ahová fellépni érkezett meg a tizenhét éves Jasmine Van Den Bogaerde.

Quimby koncert a Parkban

Európa legnagyobb, egész nyáron nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyén a norma bomolva hull a porba, hogy tenyeres-talpas tapsviharban megszülethess újra! Mikor a Nap a Dunába ömlik a Rákóczi híd alatt, a Parkban az emberek tomboló árrá változnak, hogy mások meglovagolhassák tajtékjukat. A zene 4 tánctéren tölti ereid élettel, hol a gitárok ereje, hol a DJ-k ütemjele vezet, hogy sose tévedj el!

EFOTT Fesztivál - ELSŐ nap programok

Elrajtolt az egyetemisták országos találkozója, az EFOTT Fesztivál, amely idén, 30 év után ismét felrázza a nagyközönséget a tizenhat hektáros területen, ahol nyolc zenei színpad fellépői felelnek majd a kirobbanó hangulatért.

Budapest Voices koncert a Dürer Kertben

Az idei két telt házas budapesti koncertje (A38 Hajó, Kobuci Kert) után újra a fővárosban lép fel a Budapest Voices. A kórus ezúttal a Dürer Kert szabadtéri színpadán adja elő ismert átdolgozásait. Ez lesz a nyár egyetlen önálló pesti bulija!

Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán

Június 27-29-ig Tata hazánk legnagyobb családi fesztiváljának ad otthont. Koncertek, kulturális-, virág- és gyermekprogramok színes kavalkádja várja az érkezőket három napon át.

PAFE 3. Nap: A Quimby lenyomta Biffyt

A magyarok hazaira vágynak, na de leginkább a Quimbyre. Ez derült ki a PAFE harmadik napján, ahol hiába lépett fel a Szigetet is megjárt világsztár, nevezetesen Biffy Clyro, nézőszám tekintetében versenyre sem kelhetett Kiss Tibivel és zenekarával.

Sztárok, akiknek a sulizenekar hozta meg az áttörést

Útjára indult a B the First, avagy Kié a legjobb sulizenekar online tehetségkutatója. A tehetségek bizonyára nagyon várják már, hogy kiléphessenek rejtekhelyükről, és végre megmutathassák: mire is képesek.

Kaktuszliget a Budapest Parkban

A nagy, nyári szezon kezdetén ingyenes koncerttel ajándékozta meg közönségét az idén 23 éves Quimby és a Budapest Park.