2020. február 24.
Keresés

Djangoswing Fesztivál a Művészetek Palotájában

Kétségtelenül az újév első nagy durranása lesz hazánkban az első ízben, de hagyományteremtő célzattal létrehozott Djangoswing Fesztivál, melyen a műfajteremtő legendának Django Reinhardt-nak az autentikus, gipsy-jazz-swing világa előtt kívánnak tisztelegni a követők.

Sublime Fest a Dürerben

A Dürer kert elsősorban zenés helyszín. A könnyűzenei műfajok igen széles skáláján mozgó koncerteken kívül, érdekes sokszínű programoknak is teret ad. Legyen az különböző kultúrák bemutatása, követségeikkel együttműködve, ahol a közönség kötetlen, kellemes hangulat keretein belül megismerkedhet egyes országok ételeivel, zenei műfajaival.

Ezek voltak 2013 legnézettebb magyar és külföldi klipjei

2013-ban is rengeteg klip debütált a Youtube-on, de volt pár videó, ami kitűnt a többi közül és óriási nézettséget hozott az előadójának. Tavaly volt itt többek között bontógolyón meztelenül himbálózó Miley, szado-mazo ruhában tekergő Britney, de pénzen szeretkező Varga Viktor is. Összeszedtük az óév legnézettebb videoklipjeit.

Balogh Kálmán és a Gipsy Cimbalom Band a Campus-on

Balogh Kálmán sokoldalú cimbalomjátékának, műfaji nyitottságának elismerése, hogy olyan, nemzetközileg is elismert zenekarokkal, zenészekkel koncertezett és készített lemezfelvételt, mint a magyarországi Muzsikás, Jánosi, Ökrös, Téka, Méta, Zsarátnok, Vízöntő, Vasmalom, a svéd Orient Express vagy az angol Transglobal Underground.

Folytatódik az őrület! Bombasiker a Gangnam Style folytatása!

A dél-koreai előadó, Psy tavaly rekordot döntött, és jelenleg is a világ legnézettebb videójának számít a Gangnam Style. Ráadásul a legkeresettebb kifejezést is a Gangnam szó jelenti.