2018. július 18.
Keresés

Vesd bele magad a nyárba a Nickelodeonnal!

Végre itt a várva várt szünidő – izzítsd magad a nyári kalandok játékos kavalkádjára a Nickelodeon egész nyarat átfogó eseménysorozatával! A tavalyi nagysikerű Strandolimpia után idén, június 25-én a harkányi strandon „kapcsol be” a NyárON NickelodeON rendezvénysorozat. A road-show az ország számos pontján feltűnik majd, ahol a gyerekek SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak, miközben különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik a tudásuk.

Bike and Roll évadnyitó túra

A Majdnem Híres Rocksuli,az első magyar akkreditált zeneipari menedzserképzés sokadszorra szervezi meg nagy sikerű popkulturális kerékpártúráját, a Bike and Rollt, amely a budapesti popélettel kapcsolatos legendás, aktuális vagy éppen titkos helyeket térképezi fel utazva az időben régmúlttól a jelenig, sőt a közeljövőig.

Költészet Napi Vásár

Irodalommal, költészettel, könyvekkel tarkított kirakodóvásárt szervez a Kultunio Alapítvány április 10-13 között a Deák tértől nem messze található Városháza téren.

RED LIPSTICK PARTY

Április 10-én, csütörtökön kezdetét veszi a legvörösebb fashion party sorozat Magyarországon a RED LIPSTICK PARTY! Ezen az estén a rúzsoké a főszerep!

Kihirdették a Városmajori Színházi Szemle programját

A Városmajori Szabadtéri Színpadon második alkalommal megrendezésre kerülő Színházi Szemle versenyprogramját háromfős szakmai bizottság válogatta. A nem budapesti színházak legjobb szórakoztató előadásai között a kaposvári, a szombathelyi, a nyíregyházi, a tatabányai, a veszprémi, a miskolci, a pécsi, határon túlról a temesvári és az újvidéki színház egy-egy előadása szerepel.

Legjobb programok március 15-re

Március 15-én a magyar szabadságharc kezdetét ünnepeljük. Idén is rengeteg eseménnyel, koncerttel, kiállítással készülnek a szervezők, megpróbáltuk összeszedni a legjobb programokat, hogy minél több lehetőség közül tudjatok választani.

Nemzeti ünnep a Magyarság Házban

Ingyenes családi programok az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából.

Forradalmi Forgatag a Hadtörténetiben

A Hadtörténeti Múzeum is várja az érdeklődőket különböző programokkal március 15-én.

FUTURE MUSIC PRESENTS: REVOLUTION

2014. március 15-én Future Music Revolution a Corvintetőn. Ezúttal a nemzeti ünnepen ontják majd magunkból a jövő zenéjét.

Idén is Red Bull Pilvaker

A Szavak Forradalma produkciót Szente Vajk színész-rendező állítja az Erkel Színház színpadára.

Hamarosan Budapesten a Cirque Éloize társulat!

Bár hazánkban jelenleg a "nagytestvért", a Cirque du Soleil társulatát sokkal több ember ismeri, de itt az ideje, hogy a fiatalabb Cirque Éloize csapata is bemutatkozhasson a magyar közönségnek.

Akkezdet Phiai az Antirasszista Világnapon

Varga Livius (Quimby) lesz a rasszizmus elleni rendezvénysorozat arca,míg a fő fellépő Akkezdet Phiai az Antirasszista Világnapon március 21-én. A kortárs kulturális programok a budapesti belváros
Bulinegyedében egész nap, több helyszínen szabadon látogathatók.

4. FRANKOFÓN FILMNAPOK

Több mint harminc film, 14 országból - Február 28-tól!

Kasza Tibi klubkoncert

Kasza Tibi kétórás, élő klubkoncertje a legnagyobb saját és Crystal slágerekkel a Cotton Clubban!

Group’N’Swing show

A Group’N’Swing Magyarország kedvenc swing & boogie show zenekara,saját szerzeményű, magyar nyelvű táncdalaik a szakma és a közönség elismerését egyaránt kivívták.