2019. február 18.
Keresés

Peller Anna és Lukács Miki tippjei a gyors elalváshoz

Az ország egyik legszerethetőbb sztárpárja Peller Anna és Lukács Miki. A műsorvezető páros életében sosincs megállás, hiszen a képernyő és színpad közötti ingázás folyamatos iramot diktál. A karrier mellett a sztárpár életének értelme kislányuk Annabella, akinek szeretnének mindent megadni, ezért is kiemeltem fontos az életükben a megfelelő minőségű pihenés. Most elárulják nekünk azon praktikáikat, amivel a folyamatosan pörgő mindennapokban is segít, hogy minél hamarabb álomba zuhanjunk.

Tóth Gabi ismét bombaformában

Marbella egy tengerparti város Dél-Spanyolországban, amely elsősorban egy elegáns, a hírességek által látogatott üdülőhely. Tóth Gabi is itt pihenni ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Bakiparádé a népszerű magyar sorozatban

Mindenki hibázik, bizony még a legprofibb színészek, énekesek is. Nincs annál szebb, ha egy színész elfelejti a szövegét, a legnagyobb dráma kellős közepén a kolléga elesik, vagy éppen egy fogassal szerencsétlenkedik.

Annyi Kapócs Zsóka világ körüli útjának

Kapócs Zsóka egy megosztó személyiség a hazai sztárok körében. A több hete címlapon szereplő hölgyről mostanában inkább utazásai kapcsán cikkeznek, mint gyorsan jött válásáról. A színésznő éppen világ körüli útja közepén van, de úgy tűnik most nem utazhat tovább pár napig, mert ágynak döntötte egy betegség.

Relax take it easy- Ne stresszelj!

Kikészít már a mindennapi körforgás? Agyadra megy a családod és a párod gondoskodása is? Akkor lassíts egy kicsit mielőtt beleőrülsz a stresszbe, inkább fogadd meg hétköznapi feszültségoldó tippjeinket. Avagy a Bad Boys 2 című filmből idézve: Szuszá!

Elrabolták Keresztes Ildikót!

Egy nem mindennapi ajándékkal kedveskedett az énekesnőnek az egykori mentoráltja! Ildikó magazinunknak elárulta: kezdetben kicsit aggódott, hiszen fogalma sem volt arról, hogy Norbi hova viszi...

Rubint Rékának gyerekként nem volt nyári szünete!

Sok emberrel ellentétben a fitneszladynek kislányként nem pihenéssel, hanem munkával telt a nyara! Réka éppen ezért már egészen kiskorában megtanulta, hogy az életben bizony semmit sem adnak ingyen, s, hogy a sikerért keményen meg kell dolgozni...

Lilunak nincs ki mind a két kereke!

Műsort vezet, blogot ír és felszabadultan tombol a Rolling Stones zenéjére Lilu, aki a mindennapi pörgés elől Szentendrén talált nyugalmat. Férjével és kisfiával Dáviddal gyakran bicikliznek kikapcsolódásképpen, így a család hármasban rója az utakat, közben pedig néha előfordul, hogy kisebb kalandokba keverednek. Lilu ugyanis notórius eltévedő.

Gyurcsík Tibi szakmát váltott!

Buliszervezőnek állt az X-Faktor felfedezettje! Tibi a BuliStarnak elárulta, hogy milyen okból kifolyólag kóstolt bele ebbe a korántsem hétköznapinak mondható szakmába!