2019. január 21.
Keresés

Dobó Ági: „A fiam úgy jár orvoshoz, mintha játszóházba jönnénk”

Dobó Ági és Péter Szabó Szilvi életük legboldogabb időszakát élik. Mióta édesanyák lettek a gyermekeik az elsők. Felelősségteljes anyukák, akik a saját egészségük mellett a gyerekeikére is nagyon tudatosan odafigyelnek. Rendkívül fontosnak tartják a szűrővizsgálatokat, ezért a kisgyermekkori szemvizsgálat elvégzése sem volt kérdés számukra.

Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter rajongó

Péter Szabó Szilvi kislányának már most kiváló a zenei ízlése. A két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.

Péter Szabó Szilvia: „Sokáig voltam egyedül”

Sokan azt gondolják, a nők nem értenek a technikához és nem nyitottak az újdonságokra, pedig a „gyengébbik nem” sokszor férfiakat meghazudtoló ügyességgel oldja meg a legnehezebb helyzeteket is. Ezt legutóbb Mádai Vivien, Péter Szabó Szilvi és Muri Enikő is remekül bizonyította, amikor egy csajos délelőtt keretében a segway-ezést is kipróbálták.

Péter Szabó Szilvia: „Nagyon veszélyesnek tartom a városi biciklizést”

Péter Szabó Szilvia ugyan rendszerint autóval közlekedik, az állami közlekedésbiztonsági program szegedi állomásán kiderült, hogy kerékpáros tudása sem kopott el az évek alatt. A népszerű énekesnő a Kreszfelfrissítő.hu online tudáspróbáján 80%-os eredményt ért el.

Quiet Night - Péter Szabó Szilvi koncert

Szórakoztató zenei klubok, bárok klasszikus világát idézi Péter Szabó Szilvia estje.

Új pasija van Péter Szabó Szilvinek

Péter Szabó Szilvia a Tv2 reggeli adásában mesélt nyári terveiről, munkáiról és friss kapcsolatáról. Kárász Robiék alaposan kifaggatták az énekesnőt.

Fonogram 2013: Így vonultak végig a sztárok!

Vasárnap este megrendezésre kerül az egyik legrangosabb hazai zenei díjátadó, a Fonogram! Az idei gála teljesen másnak ígérkezik, mint korábban!

Quiet Night!

Szórakoztató zenei klubok, bárok klasszikus világát idézi Péter Szabó Szilvia új estje.

Szerelmi háromszögről vallott Péter Szabó Szilvi

Annak idején bejárta a magyar médiát a hír, hogy NOX! ex-énekesnője nős menedzserével kavart. Az egykori szerelmi háromszög több híresség fantáziáját is izgatta.

Király Viktor és az X-Faktorosok útvesztőbe kerültek

Király Viktor a napokban egy elvarázsolt labirintusba járt, ahol teljesen elvarázsolták a hullócsillagok, a vonatok és a virtuális repülők. Az izgalmas programra Péter Szabó Szilvia, Béres Alexandra és az X-Faktorból Batánovics Lili, Eckert Anikó és Tóth Marci is vállalkozott.

Végre kibékültek a Nox tagjai!

Évekig nem találkoztak, még csak nem is beszéltek egymással. Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás, a Nox két tagja minap, a Reflektor kamerája előtt borult egymás nyakába.

Íme a legnépszerűbb magyar lemezek a 23. héten!

A kiskereskedelmi forgalomban értékesített hanghordozók eladásait tükrözi MAHASZ Top 40 albumlistája. A listát a Sonda Ipsos és a MAHASZ állítja össze a legjelentősebb lemezboltók, valamint áruházak adatai alapján. Mi pedig összeszedtük a 23. hét legnépszerűbb magyar korongjait!

Ismét Vastag Csaba tarol a Fonogramon?

Lezárták a Fonogram közönségszavazását! A hétvégén kerül megrendezésre az idei Fonogram Díjátadó, a szakma legrangosabb eseménye.

Meghosszabbították a Fonogram közönségszavazását!

Beugrók találnak gazdára a voksolók között.