2020. augusztus 10.
Keresés

Színkavalkád a PLÁZSon

Június 16-án ismét kinyíltak a PLÁZS kapui és kezdetét vette a "tengerparti buli" magyar módra. A minőségi szórakoztatás fellegvára ezen a nyáron is készen áll a napfürdőre, majd az éjszakai pezsgésére.

Forró hangulatú bulival búcsúztatta az őszt a Miss Balaton

Szombat este több száz meghívott bulizott a Miss Balaton Winter Party-n, köztük Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Dobó Ági, Magony Szilvi, Marton Adrienn és Lipcsei Betta, valamint a szépségverseny korábbi döntősei is ott voltak a Buddha-Bar Budapestben. A Miss Balaton modelljei még egy rendhagyó divatbemutatóval is készültek, ahol a Sugarbird legújabb kollekcióját mutatták be.

„Összehoz Minket” Partival ünnepel a Music FM

Április 8-án a Symbol összes termében a honi pop- és partiélet legnagyobb sztárjaival ünnepel az idén 5 éves 89.5 Music FM.

Újabb világsztárokat igazolt a VOLT

Valentin nap alkalmából a Telekom VOLT Fesztivál rajongóit egy igazán színes világsztár-csokorral lepték meg a szervezők. Június végén Sopronba érkezik - többek között - az újjáalakult Pendulum live, a Years & Years, a Knife Party, a The Cult, az Of Mice & Men és az Enter Shikari. A korábban bejelentett fellépők közül a legnagyobb érdeklődés a Magyarországon először színpadra lépő Linkin Parkot kíséri az idén hatnapos, jubileumi fesztiválon. Kedvezményes jegyek - korlátozott számban - április 9-ig kaphatók, országszerte.

Partibusz: a legújabb őrület

Nincs megfelelő helyed egy ultramenő házibulihoz vagy feldobnád a következő partit a haverokkal, de nincs jó ötleted? Akkor neked szól ez az összeállítás! Íme a legjobb külső helyszínek, ahol egy percig sem unatkoztok majd, köztük a fiatalok egyik kedvencének számító partibusz, ahol a Lay’s legutóbbi kampányában az elmúlt hónapokban több százan buliztak sok keréken.

Így bulizik a hazai fiatalság

Otthon, a legjobb haverok társaságában szeretnek bulizni leginkább a magyar fiatalok. Fontos nekik, hogy a hűtő sose ürüljön ki, és lehetőleg Metzker Viki pörgesse a lemezeket – derült ki a Lay’s felméréséből.

Újabb fellépők a Szigeten

Karácsonyi csomaggal készültek a fa alá a Sziget szervezői, benne ott van a Bastille, a Bloc Party, a CHVRCHES, Nicky Romero és a Sum41. Egy alkotói pályázatot is kiírtak “feltűnő és megkerülhetetlen” installációk tervezésére a 2016-os Szigetre. És jó hír, hogy december 31-ig még a legnagyobb kedvezménnyel lehet jegyet venni. Boldog Ünnepeket!

„A múltra büszkének kell lenni, de nem abból kell élni!” – Náksi Attila üzenete a Soundról

Náksi Attila nulladik napon reggel hatkor fejezte be Balaton Soundos dj szettét, másnap délután négykor Stereo Palmaként ő nyitotta a nagyszínpados fellépők sorát. DJ-ként évtizedek óta járja az éjszakát, de a Brunner Zsolttal közös Dance Mania kiadó élén most már ő maga felel a fiatal tehetségek felkarolásáért is.

Glamorous Night

Egy nagyon mai party, r&b, hip-hop és new pop élőben mixelve, amit a Glamorous Company show-műsora vezet fel.

Soul Szilveszter Gondi Helénnel

Minőségi partival búcsúzik az óévtől a pesti mulató.
Idén szilveszterkor a „fekete tánczenét” választotta témájául az Orfeum, amelyben partnere – éppúgy, mint az előző 3 évben – a Luxfunk Radio Party csapata lesz.

Tombolt a közönség a Retro sztárok koncertjén

Telt ház - pontosabban sátor – ropta végig a retro sztárok koncertjét Törökbálinton az Auchan Korzó jóvoltából. A Santa loves the 90’s bulin magyar csapatok izzították a tömeget: először az UFO dobta a „Nyár van” című örökslágert a téli éjszakába, majd jött a Groovehouse és mire a Kozmix is beért a „házba”, már tombolt a közönség. A hazai előadók után sorra léptek színpadra a világsztárok: Haddaway után a Mr. President következett és végül a Brooklyn Bounce látványos show-val zárta az ingyenes koncertet. DJ Dominique gondoskodott róla, hogy a hangulat egy pillanatra se lankadjon.

Soul Legends + Classic Disco Night az Orfeumban

A soul- és funky-zene legendás alakjainak slágerei + Múltidézés az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legjobb zenéivel. 2 az 1-ben: soul- és funky-koncert + classic disco.

Schwartz Dávid Soul Legends című műsorával egy igazi, jó hangulatú koncert keretein belül kalauzol el bennünket a soul- és funky-zene világába, ahol zenekarával a műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Stevie Wonder, Chaka Khan, Tina Turner és sokan mások. A mélyre hatoló és egyben táncra perdítő élőzene a fergeteges ritmusok ösvényén, folyamatosan megy át az 1970-es, az 1980-as és az 1990-es évek legütősebb dallamfülbemászóit szolgáltató buliba.

In IBIZA We TRUST - Tocho Welcome Home Party a Symbolban

Különleges zenék vájtfülű arcoknak, egyenesen a fehér szigetről! Az ibizai nagykövet, Tocho Welcome Home Party-ja: az 5 hónapos szezon után most végre hazatér és a Downtown Cream party-sorozat legfrissebb állomásaként a Symbol Gardenbe érkezik. Ez alkalommal Ibiza legjobb party koncepciójának választott, Ushuaia-n megrendezett ANTS party rezidensével, RAUL RODRIGUEZzel és Flavius Millerrel karöltve. Mellettük még a Downtown Cream házigazdái - Chriss Ronson és Sabee is pörgetik majd a bulit, valamint T:maniak és Toto Jr is ott lesz a Symbol-ban!

Sister Act októberben is az Orfeum-ban

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg a 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére. A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Luxfunk Classic Funky Party + Soul Legends az Orfeumban

Október 11-én ismét megnyitja kapuit az Orfeum Club az éhes fülű Funky-arcok előtt. A legutóbbi bulin a HipHop és Classic R'n'b fanoknak kedveztünk, most viszont jön az ellenpólus: egy vérbeli, igazi klasszikus Funky szeánszot csapunk 5vös Lászlóval és DJ Jovánnal, amelyet Soul Legends koncert előz meg. Schwartz Dávid, aki a Tv2 zenei tehetségkutatójának legjobb nyolc énekese közé került, és egyik főszereplője az Orfeum nagy sikerű Jackson Forever produkciójának, önálló estre készül a pesti mulató programigazgatójának felkérésére. Soul Legends című műsorával egy igazi jó hangulatú koncert keretein belül kalauzol el bennünket a Soul és Funky zene világába, ahol zenekarával a műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Etta James, Stevie Wonder, Chaka Khan, vagy Tina Turner.