2019. február 20.
Keresés

Backstreet Boys koncert Budapesten! (2019)

Minden idők legsikeresebb fiúbandája, a Backstreet Boys végre Budapesten lép fel vadonatúj DNA showjukkal 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában! A Backstreet Boys DNA című új albuma január 25-én jelenik meg az RCA kiadó gondozásában.

Hobo életmű koncert 2019

2019. március 30.-án többórás koncertet ad Hobo a Budapest Arénában.

Emeli Sandé koncert Budapesten!

Emeli Sandé világhírű brit soul és R&B énekesnő és dalszerző először ad koncertet Budapesten. A magyar rajongók 2018. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében. Koncertje előtt a hazai közönség egyik nagy kedvence, Freddie és zenekara lép fel.

Eros Ramazzotti - Perfetto Tour 2016 - Budapest

2016. december 12-én Budapesten a Papp László Sportarénban ad koncertet Eros Ramazzotti legújabb Perfetto turnéja keretein belül. Eros Ramazzotti a nem angolul éneklő sztárok közül az egyik legsikeresebb előadó, visszatérését nagy várakozás előzte meg.

GLORIA GAYNOR koncert Budapesten!

Valahányszor egy „élő legenda” színpadra lép, általában arról szól a fáma, ki volt ő – Gloria Gaynor azonban volt, van és lesz. Ő a nagy túlélő: I will survive – éneklik együtt vele tízezrek a koncertjein leghíresebb dalát.

A Red Hot Chili Peppers 20 év után visszatér Budapestre!

A Red Hot Chili Peppers ezúton jelenti be, hogy 20 év után végre újra láthatók lesznek Magyarországon is, 2016. szeptember 1-én a BudapestArénában adnak koncertet! Jegyek május 13-án 9 órától kaphatók.

BRÉKING! Eros Ramazzotti újra Budapesten koncertezik!

A ShowTime Budapest Kft. büszkén tudatja, hogy Eros Ramazzotti „PERFETTO” címre keresztelt turnéja keretén belül Budapestre látogat. 2016. december 12-én a BudapestAréna színpadán koncertezik.

Bródy János koncert az Arénában

Bródy János, Kossuth- és Liszt-díjas, a Magyar Köztársasági Érdemérem Középkeresztjével elismert zeneszerző-szövegíró-előadóművész, röviden dalszerző, 2016 áprilisában betölti a
70. életévét. Ebből az alkalomból barátai és tisztelői kérésére és mindenki örömére lesz még egyszer Bródy János koncert az Arénában.

Ez az a nap! 2015

Nemzetközi gospel kiválóságok ismét az Ez az a nap! rendezvényen, 2015. május 30-án!

Világsztár előtt énekel Gájer Bálint

A swing hercege Robert Davi előtt koncertezik április 27-én, a Papp László Sportarénában.

XXXIV. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár

Az élő népművészet összművészeti fesztiválja a Táncház Egyesület rendezésében, széles körű szakmai összefogással valósul meg. A következő, immár harmincnegyedik, alkalomra 2015. március 27–29. között kerül sor, közel 2500 közreműködővel, várhatóan 15-18.000 fős látogatószám mellett.

José Cura koncert Magyarországon

A "negyedik tenorként" számon tartott világhírű argentin operaénekes, José Cura február 21-én lép fel Budapesten, a Papp László Sportarénában Mahó Andreával.
Ő a „21. század tenorsztárja”, Amerikától Európán át Japánig egyaránt virágzik a karrierje, manapság az egyik legkeresettebb énekesként és karmesterként tartják számon. Neve egybeforr a minőséggel és garanciával a világ minden táján.

The Godfather live koncert a Papp László-ban

A Keresztapa az új hollywoodi korszak kultusz filmjei közé tartozik. Több mint negyven év után a leghíresebb maffia történet visszatér a színre, felvillanyzó audiovizuális show The GodFather Live keretén belül. A nagyszabású turné a koncerttel huszonöt város után 2015 október 15.-én ellátogat Budapestre, ezt a BONUSVISION mutatja be.

A Keringők királya, André Rieu újra Budapesten

André Rieu tavalyi, szabású koncertje után bejárta az egész világot. A rajongókat lenyűgöző hegedűművész idén is ellátogat hozzánk, ugyanis a Papp László Sportarénában ad majd koncertet.

WOMEN'S EHF FINAL4 a Papp Lászlóban

Tavaly sikeresen bemutatkozott a WOMEN’S EHF FINAL4, ahol két napon át Európa 4 legjobb kézilabda csapata verseng. A győztes pedig hazaviheti a Bajnokok Ligája trófeáját.