2020. július 2.
Keresés

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál 2015

A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint gin különlegességek várják a látogatókat a Budai Várban 2015. október 2-4. között, A kilencedik Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválnak idén is a főváros egyik legszebb helyszíne, a Budai Várnegyed ad otthont.

Pálinka Fesztivál 2015

Belépődíj és kerítések helyett nagyobb alapterületen, több kiállítóval és párlat-kavalkáddal várja vendégeit a jubileumi Budapesti Pálinkafesztivál. A Városháza Parkban május 7-10. között ezúttal az almáé lesz a főszerep. A hazai pálinkafőzdék párlatainak házasításából született Év Almapálinkáját, idén is először a fesztiválon kóstolhatja meg a közönség.

A whisky-é volt a főszerep a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon

Szikrázó napsütés nappal, forró hangulat éjjel. Véget ért a VIII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. A 3 napig tartó eseményre közel tizenötezren látogattak el, melyen idén a pálinka mellett a whisky-é volt a főszerep.

A pálinkában van az élet! - Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál 2014

Volt sör, volt bor. Mi kell még a magyarnak? Persze, hogy a pálinka! 2014. október 3-5. között, immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivált a várban, ahol idén a whisky lesz a vendégpárlat.

Budapesti Pálinka Fesztivál

Idén is pálinkafesztivál pezsdíti fel a belvárost, méghozzá eredeti székhelyén, a Városháza Parkban. A rendezvény egyik kuriózuma az, hogy idén több mint harminc kiállító várja a pálinka szerelmeseit.