2018. október 16.
Keresés

Pál Dénes ünnepi koncert 2017

A 2017-es adventi turné állomásain belül immár harmadik alkalommal ad Pál Dénes ünnepi koncertet december 17-én a MOM Kulturális Központban és december 21-én a miskolci Művészetek Házában. A mély hangjáról, eleganciájáról és sokoldalúságáról ismert énekes zenekarával, és – idén először – vonósnégyessel, a Berán Kvartettel kiegészülve áll színpadra.

Pál Dénes - Ünnepi koncert

2016 decemberében különleges adventi koncerttel lepi meg közönségét Pál Dénes, akinek a hangja maga a karácsony.

Így tartják formában magukat hazánk legsármosabb pasijai

Ép testben, ép lélek! - ez az idei GLAMOUR Women of the Year legsármosabb férfi jelöltjeinek mottója. Pál Dénes, Istenes Bence és Lakatos Levente ugyan az élet más-más területein sikeresek, mégis, mindhármuk számára fontos, hogy testileg is csúcsformában legyenek. Hazánk jóképű sztárjai sportról, étrendről és az egészséges életmódról meséltek.

Pál Dénes: „Nagy tiltakozásból igazi szerelem lett”

Hogy talált rá az igazira Decker Attila? Mivel lehet levenni a lábáról Pál Dénest? A GLAMOUR Women of the Year férfi mezőnyében idén többek közt a The Voice egykori befutója és válogatott vízilabda kapusunk is verseng az öt legsármosabb jelölt között. A jóképű esélyesek most divatról, magánéletről és szakmai tervekről mesélnek.

Pál Dénes klubkoncert a Cottonban

Pál Dénest a klasszikus éneklés mellett egészen fiatal korában egyre jobban érdekelte a musicalek világa. Így lett tagja a Musical Műhely Miskolc amatőr társulatának. A sok éves biztatás hatására, több kisebb énekversenyen elért jó helyezés után 2012-ben jelentkezett a Voice - Magyarország Hangja című műsorba, amelyet a közönség támogatásának köszönhetően megnyert.

Ők a GLAMOUR Women of the Year 2015 jelöltjei

A bűvös hetedik év a GLAMOUR Women of the Year életében is elérkezett, hiszen 2009 óta dönthetnek az olvasók arról, hogy kik legyenek az év legjobb női és a legsármosabb férfija. A kategóriák minden évben tartogatnak meglepetéseket, így ezúttal a legnépszerűbb kiegészítő tervezőt és sportolónőt is díjazza a lap, de a gála is rendhagyó formát ölt majd.

Mától újra Hal a tortán!

Ma este visszatér a képernyőre a Hal a tortán! A héten a Sztárban sztár népszerű előadói engedik be az otthonukba társaikat, és persze a nézőket is.

Újra a konyhában kavarnak a sztárok

A TV2 ismét képernyőre tűzi Hal a tortán! című főzőműsorát. 5 nap, 5 konyha, 5 vacsora, és 5 sztár várja a nézőket a televízió elé hétköznap esténként.

A Backstreet Boys is fellépett a Sztárban sztár című műsorban

A Sztárban sztár idén igazán kitesz magáért. A legnagyobb világsztárokat is elhozza hozzánk, vagy legalábbis az énekesek megtesznek minden tőlük telhetőt.

Sipos Peti búcsúzott a hatodik adásban - Sztárban sztár 2014

Dukai Regina múlt heti kiesésével jelentősen csökkent a női versenyzők száma a Sztárban sztár második szériájában. Éppen ezért ezen a vasárnapon két közös produkcióval is készültek a versenyben részvevő eladók.

Pál Dénes klubkoncert a Cotton Clubban

Pál Dénest a klasszikus éneklés mellett egyre jobban érdekelte a musicalek világa, így lett tagja a Musical Műhely Miskolc amatőr társulatának. A sok éves biztatás hatására, több kisebb énekversenyen elért jó helyezés után 2012-ben jelentkezett a Voice - Magyarország Hangja című műsorba, amelyet a közönség támogatásának köszönhetően megnyert. 2013-ban pedig Agárdi Szilvivel közös dalukkal, a Szíveddel lással döntőbe kerültek az Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenyében. Az Orfeum teremben 4 fős asztalok találhatóak, ezért teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat! Jegyátvétel a foglalástól számított egy héten belül recepciójukon, a Jókai utca 26. szám alatt (0-24 óráig). A jegyeket legkésőbb a program előtt 72 órával átvenni szíveskedjenek, ellenkező esetben törölniük kell foglalásukat.

Koós Réka férfiasan távozott a 3. adás után - Sztárban Sztár 2014

A Sztárban Sztár idei évadában már elbúcsúztunk két versenyzőtől, az első adásban Völgyi Zsuzsit, a másodikban pedig Nagy Sándort küldték haza a nézők. Vasárnap este újabb remek produkciókkal, valamint újabb kiesővel eljött a széria harmadik adása.

Most már nekünk is van Conchita-nk - Sztárban Sztár 2014

Vasárnap este végre újra képernyőjére tűzte szuperprodukcióját a TV2. A Sztárban sztár második szériája egy igen erős mezőnnyel startolt, nem csoda, hogy a versenyzők szemmel láthatóan izgultak az első adás előtt.

Kikupálták a Sztárban sztár 2. versenyzőit! Íme a fotók!

Szeptember 7-én végre elindul a Sztárban sztár második szériája, amelyben 6 női és 6 férfi előadó bizonyíthat hétről hétre. A felvonást ezúttal Tilla Attila vezeti majd, aki üdítő élményekre számít a profi énekesektől. A műtermi fotók már elkészültek, mi pedig rögtön górcső alá vettük a versenyzőket.

Megvannak a Sztárban sztár 2. szereplői!

Egy izgalmas műsor, amelyben idén 6 női és 6 férfi előadó csap össze, hogy hazavihessék a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” címét. A sminkesek, maszkmesterek, fodrászok és stylistok máris ráhangolódhatnak az érdekes feladatokra, hiszen a TV2 szerkesztői elkezdték feltépni a sziluettes plakátokat!