2019. május 20.
Keresés

A szentandrási sör nem csak finom, de jól is néz ki

A Szent András Sörfőzde második helyezést ért el a Gastro Design vendéglátóipari dizájnversenyen. A több mint húsz éves múlttal rendelkező békésszentandrási kézműves sörfőzde a vendéglátóipari kiegészítők kategóriájában nyerte el az ezüstérmes elismerést többek között a Szentadrási Sörmondó című díszdobozaival, söralátéteivel, a békésszentandrási kézműves söröket bemutató kiadványával és a sörturisták körében nagyon népszerű tartalmas asztali alátéteivel.

Főzdefeszt és Street Food Show

Amikor az élvezet az úr! 90 fajta sör, homár, fagylalt és tészták - a gasztronómia szerelmeseit várja a Főzdefeszt a Műegyetem rakparton Pünkösd hétvégéjén.

Benkő László: "A fogyatékosság mögött szerencsés adottság is lehet!"

Különleges főpróbát tartott Kárászy Szilvia, Jánoki Márió, Benkő László, Tahi-Tóth László, Vágó Bernadett, Ivanova Daniela, Krizbai Teca, Torres Dani és Szabó Leslie. A neves művészek izgatottan készülnek az Integrált Művészeti Gálára, ahol eddig soha nem látott és hallott produkciókkal várják a közönséget.

Egy színpadon a fogyatékos és az egészséges művészek

„Integráció a színpadon a zene és a tánc nevében” jelmondattal rendez májusban művészeti bemutatót a Mozdulj! Közhasznú Egyesület, ahol az egészséges és a fogyatékossággal élő művészvilág találkozik, hogy együtt bizonyítsák be: az alkotás lehetősége mindenkiben ott rejlik. Az este fellépői között szerepel Kárászy Szilvia zongoraművész, Torres Dani, a Pa-Dö-Dö együttes, Szabó Leslie, Krizbai Teca, Vágó Bernadett, R. Kárpáti Péter és Benkő László, az Omega billentyűse, valamint László Attila, a Csillag születik győztese.

DíjLeső Extra: Majka

Az év együttese, az év új előadói, az év klipjei, valamint az év női előadói után ideje, hogy végre a pasikkal foglalkozzunk! Düki, Fluor Tomi, SP, valamint Puskás Peti munkássága után ma Majkáról írunk!