2020. július 10.
Keresés

Sebestyén Balázsék egy hattagú családot költöztettek be az új otthonukba

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri több milliós hallgatótáboruk szórakoztatása mellett hallgatóikkal közösen rendszeresen segítenek megható, szívszorító ügyekben is: a Morning Show népszerű műsorvezetői támogattak már kórházat és gyermekétkeztetési alapítványt is, most pedig egy hattagú táti család otthonát és reményeit adták vissza. A házat a Class FM hallgatóinak támogatásából építették újjá és élő adásban adták át a meghatott lakóknak, akik azonnal birtokukba is vették a szobákat.

Éder Krisztián rendezte Zséda új klipjét

Az énekesnő októberben rukkolt elő legfrissebb slágerével. A véget nem érő szerelmek hangulatát megidéző Hány percet élsz igazi különlegesség, hiszen egyszerre találhatjuk meg benne a pop, a dance és a country stílusjegyeit, amelyhez az akusztikus gitárjáték teszi hozzá a szükséges pluszt.

Ők 2014 leggyönyörűbb magyar énekesnői

Gyakran megállapítjuk, hogy az énekesnőknek sincs könnyű feladatuk, hiszen munkájuk miatt jóval nagyobb figyelem irányul külsejükre, mint az átlag nők esetében. Egy rosszul sikerült smink, egy kócos haj, egy nem jól összeválogatott szett, és máris a kritikák kereszttüzében találják magukat.

Újabb díjjal lett gazdagabb Zséda

A pápai énekesnő nem tétlenkedik, koncertjeivel bejárja az országot, slágereivel a listák élén landol, valamint legutóbb piacra dobta 2015-ös kalendáriumát is. Néhány nappal ezelőtt pedig egy újabb nívós díjjal lett gazdagabb a bájos énekesnő.

Zséda nem felejti el, hogy honnan jött

Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk nektek, megjelent Zséda negyedik kalendáriuma, Álmok, utak, otthon címmel. A bájos énekesnő most szülővárosában, a pápai Esterházy-kastélyban is bemutatta legújabb kiadványát.

Zséda: "Nekem fontosak a hagyományok"

A bájos énekesnő nem tétlenkedik, hiszen nemrég megjelent „Hány percet élsz” című slágere után a napokban „Zséda 2015 – Álmok, utak, otthon…” címmel piacra dobta legújabb kalendáriumát. Zsédenyi Adrienn beszélgetésünk során mesélt nekünk a kiadványról, egy jubileumi koncertről, valamint a lassan közelgő Karácsonyról is.

Órákon át dedikált rajongóinak Zséda

Múlt héten debütált Zséda legújabb kalendáriuma. A budapesti eseményen az Alexandra Kiadó kiadóvezetője, Gyuricza Eszter beszélgetett az énekesnővel.

Naptárral lepi meg rajongóit Zséda

Idén negyedik alkalommal adja ki egyedi naptárját Zséda! A bájos énekesnő 2015-ben Álmok, utak, otthon címre keresztelte friss kötetét, amely igencsak személyes, és őszinte hangvételűre sikeredett.

Miley Cyrus-nak új Maserati-t kell vennie?

Az énekesnő autóját koncert közben lovasították meg. Amíg ő világ körüli turnéján énekelgetett, addig ismeretlenek betörtek otthonába. Mást már nem tehetett, értesítette a rendőrséget a botrányhős!

Béres Alexandra kutyaterápiának köszönheti gyógyulását

Béres Alexandra nem volt kutyabarát, sőt egyenesen rettegett a négylábúaktól. Ma azonban szinte el sem tudja képzelni az életét nélkülük.

Őket támogatja elkötelezetten Vadon Jani!

Elérkezett az adóbevallás időszaka, amikor a különböző szervezetek adónk egy százalékáért kampányolnak.

Lenny Kravitz rendezi be Jennifer Aniston otthonát

Az amerikai színésznő a minap a People lapjának elárulta, hogy egy kis időre szeretne visszavonulni a filmezéstől. Jennifer Aniston jelenleg három alkotáson dolgozik, így idén még biztosan rengeteg forgatáson kell részt vennie, ám utána szüneteltetné karrierjét.

Óriási mosolyokkal zárult az adománygyűjtő akciónk

A BuliStar adománygyűjtő akcióba kezdett tavaly, hogy a nehéz sorsú gyerekeknek felejthetetlen ünnepet okozzunk az adományaitok segítségével.

Jótékony felhívás! Adományozz a Jó Pásztor Anyaotthonnak!

Jótékonykodj Te is a sztárokkal együtt egy nemes cél érdekében!
Young G, Gyurcsík Tibi, Müller Attila és Csordás Tibi a BuliStarral közösen összefogott, hogy a Jó Pásztor Anyaotthon lakóinak szebbé tegyék az idei Karácsonyát!

Egy hely az újrakezdéshez - Jó Pásztor Anyaotthon

Sajnos sok gyereknek nem adatik meg az, hogy nyugodt legyen a gyermekkoruk. Rengeteg olyan bántalmazott anya él Magyarországon, akiknek menekülniük kell kisgyerekeikkel, mert lehetetlen élethelyzetbe kerültek. Nekik nyújt segítő kezet a Jó Pásztor Anyaotthon, ahol nyugodt körülmények között kezdhetik újra az életüket az édesanyák gyermekeikkel.