2019. május 20.
Keresés

Csakazértis újraértelmezett szerelem Dallos Bogi és Freddie tolmácsolásában

Lila-kék tárgyak eklektikája, egy meghatározó találkozás és szintipopból inspirálódó modern dallamok – Dallos Bogi és Freddie első közös dala generációkon átívelő üzenettel veszi célba a rajongókat. A két fiatal énekes egy régi, nagy slágert, az Első Emelet Csakazértis szerelem! című dalát alakította duetté, amelyhez Miki357 gondozásában izgalmas klip is készült.

Szerepelj musicalben! Sztárokkal játszhatsz egy színpadon!

Tóth Vera rendezőnő évek óta keresi, és egyengeti a fiatal tehetségeket, akiknek musicalekben, előadásokban ad szerepet, hogy megmutathassák magukat a nagyközönségnek. Vera munkáját egy kiváló koreográfus, Király Béla (aki többek között a Casanova Night Musical koreográfiáját is készítette), valamint Fejes Szandra énekesnő-színésznő segíti.

Újra Made in Retro táncelőadás

Juli minden évben megrendezi rendhagyó házibuliját, ahol barátai kedvenc retro slágereire buliznak. Megérkeznek a Bombázók, befut a Csókkirály, valamint váratlanul belibben Csinibaba is, aki teljesen felkavarja a hangulatot. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan Limbózik a pizzafutár, miért kavar a szomszéddal Csinibaba és miként hódit a Csókkirály, akkor ott a helyed! A csípőcsavaró táncmozdulatokat, a Casanova Night Musicalkoreográfusának - aki a showtánc világbajnokság különdíjasa is- , Király Bélának köszönhetjük.

Workshop Király Béla koreográfussal

Sok hazai sikermusical táncosa, valamint a nemrégiben Velencén bemutatott nagyszabású Casanova Night Musical koreográfusa, Király Béla sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket bemutatkozó órájára. Lehetőséged van informálódni Béla óráiról, tanfolyamairól, melyek funkcionális tréningek. Fergeteges koreográfia részese lehetsz, ha eljössz és megismerkedsz Vele valamint bepillantást nyersz tevékenységébe. Lehetsz kezdő vagy akár haladó, ha ügyes vagy belecsöppenhetsz sok szuper lehetőségbe, előadásokba, táborokba és showműsorokba! A workshop első felében megismerheted Béla tréningjét, amit kifejezetten táncosoknak kifejlesztett funkcionális tréning, mely mélyizom erősítő és nyújtó, statikus és dinamikus gyakorlatokból áll. A második részben pedig elsajátíthatsz egy fergetegesen jó és kiváló hangulatú koreográfiát.