2019. május 20.
Keresés

Folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a Budai Ifjúsági Park, röviden Ifipark, amely zenés-táncos szórakozóhelynek indult, később a magyar rock fellegvárává vált.

Presser Gábor dupla koncert az Arénában

A nagy érdeklődésre való tekintettel Presser Gábor 1508. koncertjét is megtartja a már korábban meghirdetett esemény másnapján, 2018. október 8-án a Papp László Budapest Sportarénában!

Omega Oratórium

Az Omega együttes története során széles tömegeket mozgatott meg itthon és külföldön egyaránt. A rockzene hevülete talán a 70-es években volt a legerősebb, nem véletlenül esik erre az időszakra az Omega legfényesebb korszaka is.

Top 10: A LEGGAGYIBB magyar dalszövegek

Előfordul a hazai zenei életben, hogy olyan számok landolnak rövid idő alatt a sláger listák élén, amelyekről mindent mondhatunk, csak azt nem, hogy mélyenszántó gondolatokat dúdolnánk együtt az előadóval.

Tömegek tombolhatnak a Scorpions koncertjén

Ma este megrendezésre kerül a Szabadság koncert, amelyen a Scorpions és az Omega csapatai szolgálják majd a talpalávalót. A két banda sok-sok éve jó barátságot ápol egymással.

Új szakaszba lépett Lányi Lala élete

A Kozmix alapítója pályatársakkal ünnepelte 40. születésnapját az A 38 hajón. Az estét fergeteges produkciókkal, ősbemutatókkal tették még színesebbé.

Egy színpadon a fogyatékos és az egészséges művészek

„Integráció a színpadon a zene és a tánc nevében” jelmondattal rendez májusban művészeti bemutatót a Mozdulj! Közhasznú Egyesület, ahol az egészséges és a fogyatékossággal élő művészvilág találkozik, hogy együtt bizonyítsák be: az alkotás lehetősége mindenkiben ott rejlik. Az este fellépői között szerepel Kárászy Szilvia zongoraművész, Torres Dani, a Pa-Dö-Dö együttes, Szabó Leslie, Krizbai Teca, Vágó Bernadett, R. Kárpáti Péter és Benkő László, az Omega billentyűse, valamint László Attila, a Csillag születik győztese.

Íme a 24. hét legnépszerűbb lemezei! Ismét tarolt a Tankcsapda!

A kiskereskedelmi forgalomban értékesített hanghordozók eladásait tükrözi MAHASZ Top 40 albumlistája. A listát a Sonda Ipsos és a MAHASZ állítja össze a legjelentősebb lemezboltók, valamint áruházak adatai alapján. Mi pedig összeszedtük a 23. hét TOP 10 mellé legnépszerűbb magyar korongokat!