2018. december 18.
Keresés

Idén dupláz Magyarországon az Oktoberfest

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal látogat el Budapestre, valamint első alkalommal Szombathelyen is ellátogat.

Oktoberfest Budapest 2015

München, Párizs, New York és Sydney után 2015-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten. Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Felvonulási téren. Az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep. A több mint 200 éves ünnep összehozza az európai sörkedvelőket, és ezzel létrejön a világ legnagyobb sörfesztiválja. A rendezvényt más országokban is megrendezik: Párizs, New York és Sydney után 2015-ben immár másodjára Budapesten is várják az érdeklődőket.

Sörözz sztárokkal az Oktoberfesten!

Különleges sörök, literes korsók, csülök, perec és retro zene várja a jövő héten megrendezésre kerülő Oktoberfest látogatóit. Dévényi Tibi bácsi és Csepregi Éva is várják már a fesztivált, mindketten mást kedvelnek benne.

Oktoberfest Budapest 2014

München, Párizs, New York és Sydney után 2014-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten! Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Városligeti Műjégpályán vár téged a bajor hangulat, 50 fellépővel és szuper gasztronómiával. A négy napos fesztiválra október 9-től, csütörtöktől várnak a szervezők és bizony érdemes sietned, hiszen a jegyek rohamosan fogynak.

Józsefvárosi Sörfesztivál

Június 20-án, pénteken megnyitja kapuit a Józsefvárosi Sörfesztivál, mely népszerű városi sörpubokkal, emellett számos hazai és nemzetközi különlegességgel várja a malátarajongókat.