2019. április 18.
Keresés

Kovács Tamás: „Ha nincs rajtam az övem, meztelennek érzem magam”

Kovács Tamás és Nagy Zsolt – színészek, akiknek minden mozdulatát nők ezrei figyelik, hiszen nemcsak kitűnően játszanak, de rendkívül sármosak is. Egyedi stílusuk kialakulásához azonban hosszú út vezetett, de mára már olyannyira elsajátították a divatfogásokat, hogy az InStyle magazin a legstílusosabb férfi kategóriában jelölte őket. Az első lépésekről, divatbakikról és kedvenc ruhadarabjaikról meséltek a Style Award jelöltjei.

Iszak Eszti: „Az öltözködési stílusom és zenei ízlésem sérthetetlen”

Rojtok, batikolt minták, trapéznadrág, hímzett blúzok, virágmotívumok – Iszak Eszti évek óta megszállottja a hippi korszak ikonikus ruhadarabjainak. Mindennapi öltözködésében számtalan irányzat meghatározó szerepet játszik, de a hippi-trend máig az egyik kedvence. Ha divatról vagy zenéről van szó, még vőlegénye sem befolyásolhatja.

Leonardo DiCaprio nem hódol be a divatnak- Street Style 15.

Leonardo DiCaprio a filmes világ egyik legnagyobb és legkeresettebb színésze. Munkáinak sikerei abszolút őt igazolják, még akkor is, ha eddig "csak" jelölték Oscar-díjra.

Brad Pitt stílusa kifinomult, egyszerű, mégis szexi - Street Style 10.

Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész, filmproducer, aki laza stílusával a világ minden táján hatalmas rajongó tábort tudhat magáénak. A Mr. és Mrs Smith, a Blöff, a Harcosok Klubja, vagy éppen a Z világháború sztárja tucatnyi alkotással tette le névjegyét a filmiparban. Hogy mit visel a szürke hétköznapokon Brad Pitt?

A spanyol eleganciára szavaznak a sztárok

Igazi sztárdömpinggel nyitotta meg új budapesti üzletét a WestEndben a népszerű spanyol divatmárka, a Massimo Dutti.

Öltözz úgy, mint egy trendi Rockstar!

Nem kell megijedned, hiszen nem arra biztatunk, hogy járj bő fekete pólóban, vagy hogy hordj vastag bakancsot. Nem a klasszikus rock szerkókra hívjuk fel figyelmedet, sokkal inkább a mai divatos rocker csajszik szettjeit próbáljuk lemásolni az OK! magazin segítségével! Ez ám a Rock and Roll!

A fagyi visszanyal. Cukorka színek Marianna Boutique ruháin!

Változatos színek és formák jellemzik a 2014-es év tavaszi-nyári kollekcióit. Hódítanak a „fagylalt” színek: a pasztell sárga, halvány rózsaszín, vízkék, vízzöld, hamvas barack. Emellett meghatározó a piros és az azúrkék, valamint a fekete-fehér aszimmetrikus megoldások és a laza szabásvonalak is megjelennek.