2019. december 13.
Keresés

Frank Sinatrára is emlékeztek Jack bácsi születésnapján

Idén lenne 100 éves Frank Sinatra, ezért Jack bácsi hagyományos születésnapi partiján az Öreg Kékszeműt is köszöntötték a hazai sztárok. Kettejük különleges kapcsolata pedig remek alkalmat kínált Gáspár Lacinak, Nyári Aliznak és Editnek, Lolának és az Animal Cannibals-nek, hogy egy-egy dallal a swing nagymestere előtt is tisztelegjenek, majd egy óriási képeslapon üzenjenek az amerikai legendáknak.

"Ez a díj további hitet és biztatást ad!" - interjú Nyári Edittel

2011 óta minden esztendőben megrendezik a Szenes Iván emlékkoncertet, amelyen évről-évre több néző vesz részt. A Kornay Mariann Művészeti Díjat a Szenes család alapította, amelyet korábban olyan előadók vehettek át, mint Dér Heni, vagy éppen Oláh Ibolya.

Nyári Aliz: Fontos, hogy belülről is ápoljuk szépségünket!

A Nyári lányok jelenleg első, debütáló korongjukat népszerűsítik egy rádióturné keretein belül. Médiamegjelenések, fellépések, folyamatos pörgés. Interjúnk során ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen szépségápolási technikákkal figyel oda magára a kisebbik Nyári lány, Aliz.

Ők az X-Faktor legnagyobb dívái

Miből lett a cserebogár…- mondhatnánk az X-Faktor lányainak egykori, valamint legfrissebb fotóit elnézegetve. Kár tagadni, a show stylistjai, sminkesei és fodrászai külsejüket tekintve több hölgynek is jót tettek a közös munkák során. Kijelentjetjük, hogy a dögös énekesnők, kész dívák lettek az egykori versenyzőkből. Most pedig érkezik a Top 5-ös listánk a legstílusosabb X-es csajokkal.

Váci Világi Vigalom 2013 - Harmadik nap

Két évtized gazdag tapasztalatainak birtokában rendezik meg július utolsó hétvégéjén a XXI. Váci Világi Vigalom háromnapos rendezvénysorozatát, amely a remények szerint egyaránt szolgálja majd a váciak és a városba látogató érdeklődők szórakozását.

Csobot Adél a legtrendibb nő!

Együtt ünnepelt tegnap a sztárvilág: hazánk kedvencei a JOY 15. szülinapi partijára voltak hivatalosak. Radics Gigi különleges, erre az estére összeállított show-val kápráztatta el a közönséget, a Quantum XXL táncosai pedig szinte kirúgták a Dorottya Palazzo oldalát. Az estén kiderült az is, hogy a magazin olvasóinak döntése alapján Csobot Adél a legtrendibb magyar nő.