2018. július 18.
Keresés

Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter rajongó

Péter Szabó Szilvi kislányának már most kiváló a zenei ízlése. A két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.

Péter Szabó Szilvia: „Sokáig voltam egyedül”

Sokan azt gondolják, a nők nem értenek a technikához és nem nyitottak az újdonságokra, pedig a „gyengébbik nem” sokszor férfiakat meghazudtoló ügyességgel oldja meg a legnehezebb helyzeteket is. Ezt legutóbb Mádai Vivien, Péter Szabó Szilvi és Muri Enikő is remekül bizonyította, amikor egy csajos délelőtt keretében a segway-ezést is kipróbálták.

Péter Szabó Szilvia: „Nagyon veszélyesnek tartom a városi biciklizést”

Péter Szabó Szilvia ugyan rendszerint autóval közlekedik, az állami közlekedésbiztonsági program szegedi állomásán kiderült, hogy kerékpáros tudása sem kopott el az évek alatt. A népszerű énekesnő a Kreszfelfrissítő.hu online tudáspróbáján 80%-os eredményt ért el.

Új pasija van Péter Szabó Szilvinek

Péter Szabó Szilvia a Tv2 reggeli adásában mesélt nyári terveiről, munkáiról és friss kapcsolatáról. Kárász Robiék alaposan kifaggatták az énekesnőt.

Szerelmi háromszögről vallott Péter Szabó Szilvi

Annak idején bejárta a magyar médiát a hír, hogy NOX! ex-énekesnője nős menedzserével kavart. Az egykori szerelmi háromszög több híresség fantáziáját is izgatta.

Magyarország eddigi eredményei az Eurovízió nemzetközi színpadán

1994 óta kisebb - nagyobb szünetekkel, de Magyarország is részese az Eurovíziós Dalfesztiváloknak. Összeszedtük az elmúlt évek magyar indulóit, legsikeresebb dalainkat és legnagyobb bukásainkat is. Lássuk hogyan teljesítettünk az elmúlt években.

Végre kibékültek a Nox tagjai!

Évekig nem találkoztak, még csak nem is beszéltek egymással. Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás, a Nox két tagja minap, a Reflektor kamerája előtt borult egymás nyakába.