2019. szeptember 16.
Keresés

Óriásfajddal ünnepeltek a sztárok

Játékos kihívások, ínycsiklandó koktélok és pezsdítő ritmusok – így buliztak a sztárok a The Famous Night-on, ahol a kötetlen szórakozás mellett, Szinetár Dóra, Hien, Muri Enikő, Ada, Erdei Zsolt, Vastag Tomi és Kocsis Tibi közreműködésével egy gigantikus madár is életre kelt. Az este még tartogatott meglepetéseket, hiszen lehengerlő énekhangjával Danics Dóra pörgette tovább a hangulatot.

Önazonos dallal lepte meg rajongóit a Sugarloaf

Ismét egy odamondós nótával rukkolt elő a Sugarloaf. A banda új számában könnyedén ráismerhetünk a csapat énekesnőjére, Nkuya Soniára, hiszen a szöveg egy-egy sora az egzotikus szépség jelenlegi helyzetére mutat rá.

Nyárbúcsúztató Bál 2014

A Czakó Utcai Sporttelep számos rendezvénynek ad otthont, ilyen többek között az Nyárbúcsúztató Bál is, amelyet minden évben megrendeznek. A bálon fellép a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Balázs Fecó és a Korál, valamint Nkuya Sonia (Sugarloaf) és Ricky közös zenekara, a Partyssimo. A Nyárbúcsúztató Bál ingyenes!

Együtt nyaralt Hien és Nkuya Sonia! – interjú az énekesnőkkel

A különböző tehetségkutatókban nem csak remek adottságú felfedezettekre, de évekig tartó, mély barátságokra is rábukkanhatunk. Ilyen például Hien és Nkuya Sonia esete, akik a Megasztár negyedik szériája óta mindent megosztanak egymással. Olyannyira, hogy a lányok nemrég együtt nyaraltak a magyar tengernél.

Búvárként is megállja helyét Dér Heni - interjú az énekesnővel

A Megasztár egykori felfedezettje közel 10 év közös munka után hagyta el a Sugarloaf zenekart az év elején. Heni azóta megállás nélkül pörög, gőzerővel dolgozik első szólóalbumán és koncertjeivel bejárja Magyarországot.

A legjobb rendezvényzenekarban tanult Nkuya Sonia - Interjú

Az egykori Megasztáros tehetségre, Nkuya Soniára akkor került nagy médiafigyelem, mikor egykori párjával meg kellett küzdenie, hogy gyermekük az énekesnőnél lehessen. Májusban pedig kiderült, hogy ő a Sugarloaf új frontasszonya, ám ő eddig sem tétlenkedett. Sonia ugyanis nem máshol vált érett énekesnővé, mint Magyarország egyik legjobb rendezvényzenekarában, a PartYssimoban.

Dögös díva lett a Sugarloaf új énekesnőjéből - Interjú

A Sugarloaf 20 éve már, hogy ostromolja a slágerlistákat. Májusban pedig megtudtuk, hogy a formáció élén egy új énekesnőt, Nkuya Soniát köszönthetjük.

Nincs több titok! Valóban körözték a Megasztárost!

A média az utóbbi időben sokat foglalkozott az egykori Megasztár felfedezett, Nkuya Sonia sorsával. A fiatal édesanya lányáért harcol, és bízik benne: végre jó döntés születik a bíróságon!

PartYssimo a Római parton

A PartYssimo zenekarban olyan kiváló előadók bizonyítanak partiról partira, mint Nkuya Sonia (Sugarloaf), vagy éppen Haddad Henrik, Ricky.

Nkuya Sonia a Sugarloaf új énekesnője - Exkluzív interjú

A Sugarloaf zenekar közel 20 esztendeje ontja magából a jobbnál jobb slágereket. Ki ne ismerné a Vadvirág, a Hunny Bunny, a Barbie, a Dolce Vita, a Szingli lány, vagy éppen az Én vagyok lány népszerű nótákat?

Dráma! Elvihetik kislányát a Megasztáros énekesnőtől!

Amíg az egyik napilap tudni véli, hogy az egykori Megasztáros felfedezett bújkál kislányával, addig az énekesnő Facebook oldalán reagál a kialakult vádakra.