2018. július 18.
Keresés

Vesd bele magad a nyárba a Nickelodeonnal!

Végre itt a várva várt szünidő – izzítsd magad a nyári kalandok játékos kavalkádjára a Nickelodeon egész nyarat átfogó eseménysorozatával! A tavalyi nagysikerű Strandolimpia után idén, június 25-én a harkányi strandon „kapcsol be” a NyárON NickelodeON rendezvénysorozat. A road-show az ország számos pontján feltűnik majd, ahol a gyerekek SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak, miközben különleges ügyességi versenyeken, mókás akadálypályákon és talányos memóriajátékokon tesztelhetik a tudásuk.

Hien a megkülönböztetés ellen kampányol

Az iskolai évek alatt szerencséje volt, mert mindig a jó tanulók közé tartozott, akiket nem mertek cikizni – mesélte az énekesnő.

Young G erőszak áldozata lett

Közös kampányba kezdett Magyarország egyik legnézettebb gyerekcsatornája, a Nickelodeon, a világhírű jótékonysági szervezet, az UNICEF és a Kék Vonal.

Egy robot pályázik SpongyaBob sikerére

Úgy tűnik, vége SpongyaBob egyeduralmának! Az amerikaiak szerint a világhírű sárga szivacs utódja ugyanis egy robot és annak lila szörny barátja lesznek. Magyarországra június 17-én érkezett a furcsa páros, és kíváncsian várjuk, hogy nálunk is olyan kultikus figurává válik-e a két cimbora, mint szülőhazájukban. A Nickelodeon új sorozata, a Robot és Mumus az anyacsavarok és a túlságosan heves szívek világába kalauzolja el a magyar meserajongókat.