2018. május 27.
Keresés

A retró királynője, Zoltán Erika szombaton visszatér Siófokra

Zoltán Erika szombaton visszatér Siófokra, ahol a karrierje harminc éve elkezdődött, szombaton ugyanis a PLÁZSon ad jótékonysági nagykoncertet a Siófoki Kórház Gyermekosztály támogatására. Az énekesnő táncosokkal és különleges vendégzenészekkel készül a július 8-ai estére, ami számára eleve egy szerencsés szám. Ha hétvége, akkor Siófok, ahol együtt énekelhetjük bele az éjszakába, hogy „túl szexy lány…”.

NEOTON Familia a Budapest Parkban

Május 26-án, pénteken, kitör a Szombat Esti Láz a Budapest Parkban!
A színpadon már Nyár van, hiszen szólnak majd a Neoton örök érvényű dalai. Fejre áll az egész világ, Felfedezzük Amerikát a Santa Maria fedélzetén, és bulizunk 220 felett, egészen Holnap hajnalig.
I love you Budapest Park.

Sörpingpong csatával köszöntötték az V. Jubileumi Sörfesztivált

A Magna Cum Laude és a Neoton Família tagjai mérték össze sörpingpong tudásukat az V. Jubileumi Sörfesztivál beharangozó sajtóeseményén, melyből végül Mező Misi került ki győztesként. A június 11-14. között zajló V. Jubileumi Sörfesztivál 16 fellépővel, több mint 200 féle sörkülönlegességgel és színes gasztronómiai kínálattal várja látogatóit a Budai Várban. Kiemelt szerepet kap a streetfood, az idei vendégország pedig Belgium.

Budavári Sörfesztivál 2015

4 teltházas, sikeres év után ötödszörre is megrendezésre kerül az ország legnagyobb sörfesztiválja a lenyűgöző Budai Várban! A hamisítatlan utcabál hangulat, színes forgatag és az izgalmas gasztro élmények a jubileumi, 5. Sörfesztiválon sem maradhatnak el!

Neoton Família Sztárjai koncert a Syma-ban

A Neoton alapítók Pásztor László és Galácz Lajos a hatvanas évek közepén, a KÖZGÁZON hozták össze a zenekart.
Az igazi siker 1979-ben a Napraforgó című lemezzel adatott meg a vokális popzenét játszó csapatnak.

Ganxsta Zolee nem vonul kolostorba

Megnyugodhatnak Ganxsta Zolee rajongói, a szókimondó rapper ugyanis nem vonul kolostorba, ám a tavalyi hokimeccs után felelőtlen kijelentés tett.

Balatonpark 2014: Neoton Família Koncert Show

Az 1965-ben alakult Neoton története során sokféle néven létezett. A legnépszerűbb mind közül a Neoton Família volt, 1977-1990 között. Akkoriban arról cikkezett a sajtó, hogy akár világsztár is lehet az együttesből. Nos nem lett, ám az tény, hogy megnyerte a tokiói Yamaha fesztivált, s lemeze jelent meg Ázsia mellett Nyugat-Európa és Latin-Amerika több országában.

Neoton Swing – Csepregi Éva koncertje

RÉGI PESTI ESTEK címmel, augusztus 28. és szeptember 06. között az Orfeum a régi Pestet idézi műsoraival. Idén 30 éve, hogy a Neoton Família a Holnap hajnalig című slágerükkel megnyerte Japánban a Yamaha Fesztivált.